29. november 2020
Die Herren fyrer op under U2-rocken på Kalundborg Rocker.
Arkivfoto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Die Herren fyrer op under U2-rocken på Kalundborg Rocker. Arkivfoto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival gør klar til at starte billetsalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival gør klar til at starte billetsalget
Kalundborg - 29. oktober 2020 kl. 08:57
Af Stefan Andreasen

Selvom det stadig er uvist, under hvilke corona-restriktioner Kalundborg Rock'er kan afvikles i 2021, vil festivalens styregruppe indlede billetsalget søndag den 29. november i Kalundborg.

- Vi er naturligvis fast besluttet på at holde festival i 2021, når det hele igen er lukket op. Derfor vil vi også som tidligere år starte billetsalg her op til jul, så billetten kommer med under juletræet, siger talsmand Johnny Emelund.

Han understreger, at styregruppen ikke blot har trukket sig afventende tilbage efter årets aflysning på grund af corona-restriktioner.

- Styregruppen arbejder hele tiden videre på at kunne løse de udfordringer, som vi og hele branchen står overfor: Hvordan vi i fremtiden kan afholde festival i Kalundborg?

- Det er jo ikke noget, vi helt selv kan styre, men vi prøver at udtænke nogle planer og scenarier, så vi kan afholde festival i trygge rammer. Om det bliver mere opdelt end tidligere; nye typer af boder hvor maden er færdigproduceret og pakket ind; flere og mindre områder med koncerter? Det er de store spørgsmål, som vi arbejder med, i takt med at regeringen kommer med deres udmeldinger om restriktioner, siger Johnny Elmelund.

Han understreger, at skulle festivalen igen blive aflyst, får billetkøberne deres penge igen.

Når billetsalget indledes 29. november i Punkt 1 i Kalundborg, vil man også kunne få ombyttet sine billetter fra den aflyste 2020-festival, oplyser talsmanden.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk