24. januar 2020
Sangerinden Anna David dukkede op som gæstesolist i Guitar Rebels.
gallery icon

Se billedserie

Sangerinden Anna David dukkede op som gæstesolist i Guitar Rebels.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival-billeder: Anna David surprise i heavy-band

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival-billeder: Anna David surprise i heavy-band
Kalundborg - 11. august 2018 kl. 23:40
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sammen med den kraftige blæst lørdag aften ramte Volbeat-hyldestbandet Guitar Rebels Kalundborg Rock'er og blæste øregangene sønder og sammen med en heftig omgang melodisk heavyrock.

arrow Læs også: Billedserie: Lynende Dizzy Mizz Lizzy

Som en surprise havde Guitar Rebels inviteret sangerinden Anna David, der - som Sarah Blackwood på den originale Volbeat-sang »Lonesome Rider« - sang duet med forsangeren.

Ligesom forbillederne i Volbeat leverer Guitar Rebels en hård hybrid mellem heavy og country. På scenen har de to »gravsten«, hvor der på den ene står R.I.P. Johnny Cash og på den anden R.I.P Lemmy (Kilmister, frontmanden i Motörhead). Et sted imellem de to pejlemærker finder man Volbeat og dermed også Guitar Rebels, der har indstuderet forbillederne til mindste detalje - forsanger og guitarist Jimmy Thor Jensen lyder som Volbeats Michael Poulsen.

I nummeret »Lola Montez« blev der kastet store, hvide balloner ud blandt publikum, men den kraftige vind førte dem hurtigt væk fra pladsen.

Publikum fik også Volbeat-klassikere som »I Only Wanna Be With You«, »The Devil's Bleeding Crown«, »Goodbye Forever« og »For Evigt«.

Det er rebellernes hidtil største scene-setup, hvor publikum undervejs blev forkælet med pyrotekniske flammer, der slikkede op i luften i den blæsende skumring.

Guitar Rebels' trommeslager Martin Bidstrup Pedersen var på hjemmebane i Kalundborg og et imponerende kraftværk i den hårde rock.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk