13. december 2019
En gruppe trofaste Status Quo-fans helt oppe foran til koncerten på Kalundborg Rock'er. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

En gruppe trofaste Status Quo-fans helt oppe foran til koncerten på Kalundborg Rock'er. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival: Status Quo hastede videre - fans følger med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival: Status Quo hastede videre - fans følger med
Kalundborg - 10. august 2019 kl. 20:16
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter fredagens brag af en rock-fest på Kalundborg Rock'er hastede retro-bandet Status Quo straks videre i to store tourbusser til Belgien, hvor musikerne skal give koncert lørdag aften til Nostalgie Beach Festival i Middelkerke.

Flere af de tilrejsende fans, der kunne høres og ses til koncerten på Kalundborg Rock'er, følger med i bandets færden rundt til de europæiske koncerter på den igangværende turné »Quo on Tour 2019«.

Nogle af de trofaste fans boede i campingvogne ved Munkesø Stadion i Kalundborg op til fredagens koncert med Status Quo på Kalundborg Rock'er.

Den 13. augustt spiller bandet på Freilichtbühne openair i Schwerin i Tyskland, 15. august Junge Garde Open Air i Dresden i Tyskland, 16. august til Peissnitzinsel Open Air i Halle i Tyskland, den 23. august til Kron-fest i Østrig og 24. august til Schlosswiese i Moosburg i Austria.

- De gav udtryk for, at de havde haft et par gode dage i Kalundborg, hvor de blev vist rundt i området og fik set lidt forskelligt og var ude at bade ved Næsset, fortæller festival-talsmand Johnny Elmelund.

Mange har kommenteret Status Quo-koncerten og kaldt den én af de bedste musik-oplevelser i Kalundborg Rock'ers 20-årige historie. Det store udenlandske navn var booket i anledning af de 20 år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk