18. maj 2021
Lars Lilholt lænede sig til krykken, når han stod op og sang. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Lars Lilholt lænede sig til krykken, når han stod op og sang. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival: Fuld kraft på Lilholt trods rygsmerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival: Fuld kraft på Lilholt trods rygsmerter
Opdateret 12. august 2017 kl. 22:31
Kalundborg - 12. august 2017 kl. 22:25
Af Stefan Andreasen

Lars Lilholt Band har aldrig tidligere i Kalundborg Rock'ers 18-årige historie spillet på familiefestivalen på Gisseløre - men det blev den garvede trubadur og hans brave mænd og kvinder, der lørdag fik sat festivalen på ret kurs igen efter lørdagens massive regn-angreb.

arrow Læs også: Billedserie: Kalundborg Rock'er - en festival for hele familien

Trods stærke smerter som følge af en diskusprolaps og en forestående operation i september valgte Lars Lilholt at gennemføre koncerten. Han lagde ikke det mindste skjul på årsagen til, at han kom humpende ind på scenen, støttet til en krykke.

- Det er altså ikke for at gå Kim Larsen i bedene. Det er fordi, jeg har fået en diskusprolaps og skal opereres i september. Men jeg vil alligevel hellere være her i Kalundborg og spille for jer end at sidde hjemme og se tv, lød det sympatisk fra spillemanden, der straks fik et jubeludbrud fra publikum som medvind for koncerten.

Lars Lilholt var - trods ryg-smerter - i udfarende front koncerten igennem, siddende, violin- og guitar-spillende, syngende, rappende, dirigerende med stokken i luften, når publikum skulle koreograferes, eller stående, skråt lænet op af stokken.

Fra koncerten start blev der lagt et solidt folke-musikalsk tryk på festivalpladsen, hvor det regn-plagede publikum havde hungret efter noget at være sammen om, at feste sammen om, og det fik de fra start med »Liv Efter Liv«, »Ophelia« og »Amulet« skarpt forfulgt af numre som »Kun Een Jord«, »Masai«, »Gi' Det Blå Tilbage« og »Gloria« i en festlig blanding af folk, rock, reggae, rap og banjo-rock.

Lars Lilholt Band blev det livlige, samlende, festlige overraskelses-moment på Kalundborg Rock'er - trods maestros rygsmerter.

arrow Festival: Der gik kage i den efter Infernal-koncert
13. august 2017 kl. 12:18 Opdateret: kl. 12:18
arrow Nabiha var mellemrum mellem to Dalton-brødre
12. august 2017 kl. 20:16 Opdateret: kl. 20:16
arrow Billedserie fra festival: Regntøj af enhver slags
12. august 2017 kl. 18:32 Opdateret: kl. 18:32
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk