22. marts 2019
Mange hundrede kalundborgensere mødte søndag aften op i Havneparken i Kalundborg, for at mindes den afdøde musiker Kim Larsen. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Mange hundrede kalundborgensere mødte søndag aften op i Havneparken i Kalundborg, for at mindes den afdøde musiker Kim Larsen. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til folkekære Larsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til folkekære Larsen
Opdateret 07. oktober 2018 kl. 20:48
Kalundborg - 07. oktober 2018 kl. 20:27
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborgenserne mødte søndag aften taltstærkt op på Klostertorvet og i Havneparken i Kalundborg for at tage afsked med den danske nationalskjald Kim Larsen.

Klokken godt 19.00 gik mellem 200 og 300 kalundborgensere i optog fra Klostertorvet ned ad Lindegade og Skibbrogade mod Havneparken, hvor yderligere et par hundrede ventede.

- Mine bedsteforældre hører Kim Larsen. Mine forældre hører Kim Larsen. Jeg selv hører også Kim Larsen, og de børn som jeg underviser på den skole, hvor jeg er lærer, hører Kim Larsen. Jeg har aldrig mødt en dansker, som ikke kendte Kim Larsen. Jeg vil godt kalde ham vor tids Grundtvig. Jeg tror stadig folk lytter til hans musik om hundrede år, sagde forsanger i bandet Move Out Kenneth Vester, der spillede og sang for, mens de mange fremmødte sang med på Kim Larsens »Midt om natten«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk