6. august 2021
Tomas Hviid har solgt Svebølle Fysioterapi efter 21 år som ejer. Foto: Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Tomas Hviid har solgt Svebølle Fysioterapi efter 21 år som ejer. Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel efter 21 år som fysioterapeut

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel efter 21 år som fysioterapeut
Kalundborg - 21. juni 2021 kl. 05:28

- Det er simpelthen tid til at prøve noget nyt.

Sådan beskriver Tomas Hviid den primære begrundelse til, at han efter 21 år siger farvel som ejer af Svebølle Fysioterapi den 1. juli.

- Det har været en virkelig svær beslutning at træffe, for jeg har haft mange gode ansatte, som har resulteret i et fantastisk kollegialt, næsten familiært, samarbejde, siger Tomas Hviid.

Fremadrettet bliver Simon Seitner og Troels Dyrholm Siemsen ejere af lokalerne på Stationsvej.

- Vi har længe drømt om at have vores egen klinik, så vi hoppede på med det samme, da vi så det her, siger Simon Seitner.

De kommer fra henholdsvis Hillerød og Roskilde, og kender hinanden fra fysioterapeutuddannelsen. Begge har flere års erfaring, blandt andet med afvikling af kurser, og Simon Seitner også fra FC Nordsjællands fodboldakademi.

Selv om de nye ejere er unge, begge 27 år, og Simon Seitner beskriver dem som »friske fyre, der er glade for motion«, så er det i høj grad planen at videreføre Svebølle Fysioterapi i ånden fra forgængeren.

- Vi er klar over Tomas' stjerne hos de lokale, så de skal ikke forvente så mange forandringer ud over nye ansigter, siger Simon Seitner.

- Samtidig har vi meget samme idé om fysioterapi, at det ikke bare handler om behandling, men også om evnen til at snakke og have en dialog med folk, som er vigtig.

Energi og engagement
Tomas Hviid føler sig også fortrøstningsfuld over duoen, som står til at overtage nøglerne.

- Jeg kunne med det samme mærke deres energi og engagement. De minder meget om mig selv, da jeg overtog klinikken, siger han.

For Tomas Hviid har bekendtskabet med Svebølle været lutter positivt, alligevel kunne han de seneste år mærke, at en vis mæthedsfornemmelse kom snigende.

Derfor føler han sige nu klar til at rykke tilbage til Aarhus, hvorfra han i sin tid kom, da han overtog klinikken omkring årtusindeskiftet.

- Det har været hårdt at slippe det her, og jeg har brugt mange timer, så nu skal jeg først slappe lidt af. Dernæst skal jeg se, om det skal være i behandling i mere simple rammer eller prøve noget helt andet af, siger Tomas Hviid.

Der afholdes afskedsreception 1. juli 15.00, hvor alle interesserede er velkomne til at møde op.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk