20. oktober 2020
Bandet Haletudserne spillede jazz i børnehøjde, og lidt reggae blev det også til på far og barn-festivalen. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Bandet Haletudserne spillede jazz i børnehøjde, og lidt reggae blev det også til på far og barn-festivalen. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Far-festival i Saltbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Far-festival i Saltbæk
Kalundborg - 19. september 2020 kl. 16:22
Af Ulrik Reimann

Med de nye corona-regler var »Fars festival« i weekenden i og ved Saltbækhytten så stor som muligt med 50 deltagere, hvoraf 25 var børn og 15 var fædre. Resten var praktiske hjælpere.

Iniativtageren til far-campen var 32-årige Daniel Nygaard Jensen, som blev overrasket over, at der ikke var fædregrupper til mændene, mens der jo er masser af mødregrupper til kvinderne.

- Siden dengang har jeg formidlet fædregruppe-kontakt mellem flere end 500 mænd, fortæller Daniel Nygaard Jensen, som er medforfatter til »Bogen til far« og i øvrigt gerne vil medvirke til at gøre det cool at være en nærværende far.

Da Nordvestnyt kom på besøg i far og barn-lejren, var det tid til jazz i børnehøjde med bandet Haletudserne, der også fik presset lidt reggae ind i repertoiret, som gik lige godt ind hos små og store ved festivalen.

De deltagende fædre og børnene i alderen to til otte år kom fra København, Birkerød og Roskilde, og nogle af dem kendte hinanden i forvejen, inden de tog afsted på far-camp med fokus på fædrerollen.

- Det her en min første camp, og min bror og min far har reddet min bagdel logistisk. Uden deres hjælp var det ikke gået, lød det fra en taknemmelig lejr-arrangør, og Daniel Nygaard Jensen kunne også glæde sig over god stemning, godt vejr, god børnemusik og ditto bålmad.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk