24. juli 2019
Mens de andre børn harholdt ferie, så har en lille gruppe af cirkusbørn brugt hele vinterferien på at forberede en cirkusforestilling i Cirkus O?laiski på Kalundborg Ungdomsskole. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Mens de andre børn harholdt ferie, så har en lille gruppe af cirkusbørn brugt hele vinterferien på at forberede en cirkusforestilling i Cirkus O?laiski på Kalundborg Ungdomsskole. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fantastisk, fabelagtigt, forbløffende cirkus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fantastisk, fabelagtigt, forbløffende cirkus
Kalundborg - 16. februar 2019 kl. 16:14
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cirkus O'laiski er en fast ferietradition i Kalundborg. Uanset om det er sommer, vinter eller efterår, så er der normalt en større eller mindre gruppe af cirkusbørn, som øver deres kunstner i Cirkus O'laiskis lokaler på Kalundborg Ungdomsskole.

Denne vinterferie var ikke en undtagelse. En lille gruppe på 12 cirkusbørn har siden mandag mødtes hver dag og trænet alt fra akrobatik og tryllenumre til sketches og klovnerier. Det hele sluttede af fredag først med generalprøve, og derefter med en forestilling for forældre, familier og andre interesserede.

De fleste af børnene havde tidligere øvet og optrådt med Cirkus O'laiski. Sarah der stod og øvede sig på at jonglere med tre bolde var med for fjerde år.

- I starten kunne jeg ikke jonglere. Jeg øvede mig med to bolde. Nu er jeg begyndt at jonglere med ringe. Det næste jeg gerne vil lære, det er at jonglere med sabler, fortæller hun.

I et tilstødende lokale øvede pigerne Silja og Mai sig. De to piger slog ubesværede vejrmøller og var helt nede i spagat.

- Vi snyder lidt. Vi har begge gået til konkurrencegymnastik i et par år, forklarer de.

Cirkus O'laiskis mangeårige Cirkusdirektør Visti Vistisen styrede slagets gang, og selvom der fredag formiddag kun var tale om en generalprøve, så sparede han ikke på tillægsordene, når han skulle præsentere de enkelte numre.

- Fantastisk! Fabelagtigt! Forbløffende, rungede de igen og igen gennem ungdomsskolens lokaler.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk