22. september 2019
Trillebøren er fyldt med eventyr og sange.
gallery icon

Se billedserie

Trillebøren er fyldt med eventyr og sange.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiekoncert: Børn og nordisk musik i trillebøren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiekoncert: Børn og nordisk musik i trillebøren
Kalundborg - 15. april 2019 kl. 08:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordiske helte, udyr og skønne jomfruer - det er nogle af de ting, som Lone Wernblad og hendes band synger om på deres store familiekoncert på Musisk Skole i Kalundborg søndag den 28. april.

- Der findes så meget skøn musik for børn i de andre nordiske lande, fortæller Lone Wernblad, men der er sjældent nogen, der spiller det - selvom noget af det faktisk er kendt i forvejen. Tænk bare på musikken fra filmene med Emil og Pippi. Og der er meget mere end lige det. Vi kalder vores koncert for »Trillebørtur rundt i Nord«. Vi fylder trillebøren med eventyr, sange og oplevelser fra vores rejser i Norden.

Koncerten markerer en afslutning på den nordiske kulturfestival, som har kørt i Kalundborg Kommune. En deltagelse i Nuuk Nordic Festival gav Lone Wernblad inspiration til en festival, og med sponsorater fra Kalundborg Kommunes Koncertpulje og Nordea afdeling Kalundborg er festivalen blevet en realitet.

Billetter kan købes på kalundborgbib.dk eller ved indgangen. De koster 25 kr. for børn og 50 kr. for voksne. Koncerten er beregnet for børn mellem tre og 10 år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk