14. oktober 2019
Fredag formiddag var en festdag på Røsnæs Havn. Her blev der holdt rejsegilde for havnens nye kajakhotel. Byggeriet skal være færdig til foråret, og kommer også til at indeholde en iskiosk og et mødelokale. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Fredag formiddag var en festdag på Røsnæs Havn. Her blev der holdt rejsegilde for havnens nye kajakhotel. Byggeriet skal være færdig til foråret, og kommer også til at indeholde en iskiosk og et mødelokale. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familieforøgelse på Røsnæs Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familieforøgelse på Røsnæs Havn
Kalundborg - 11. januar 2019 kl. 13:26
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Aktivitetshuset på Røsnæs Havn har fået en lillesøster. Fredag formiddag blev der holdt rejsegilde på Røsnæs Havn for havnens nye kajakhotel.

Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Ole Glahn (R) er en erfaren herre med en lang politisk karriere bag sig. I den tid har han været til mange rejsegilder, men fredag fik han sig alligevel en helt særlig oplevelse.

- Det er første gang, at jeg er til rejsegilde på et kajakhotel. Jeg var faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt jeg på forhånd skulle bestille værelse, grinede Ole Glahn.

Han var en af talerne ved fredagens rejsegilde på Røsnæs Havn, over havnens nye kajakhotel. Der bliver plads til at indlogere op til 40 kajakker ad gangen i det nye byggeri, men derudover kommer kajakhotellet også til at rumme et mødelokale og en iskiosk. Den samlede regning for byggeriet er på 1,5 millioner kroner.

- Kajakhotellet her er et resultat af det enestående samarbejde mellem Kalundborg Kommune og Røsnæs Udvikling- og Beboerforening. Godt nok står kommunen som bygherre, men det har i høj grad været foreningen som var med til at udforme og styre projektet, sagde Ole Glahn, der fremhævede byggeriet som et eksempel til efterfølgelse,

Formanden for Røsnæs Udvikling- og Beboerforening Troels Birk Kristoffersen sagde også et par ord i dagens anledning.

- Det er ikke den nemmeste årstid at bygge på, og slet ikke på Røsnæs Havn der ligger meget udsat for vind og vejr. Alligevel holder tidsplanen indtil videre, og vi regner med at være klar med det nye kajakhotel den 1. april. Det kan vi takke alle de dygtige håndværkere for, sagde formanden.

Efter talerne var der traditionen tro pølser og drikkevarer til de mange gæster i Aktivitetshuset.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk