23. oktober 2019
Lørdagens folkemøde i Høng nød var velbesøgt Særligt folketingspolitikerne Bertel Haarder og Naser Khader trak et stort publikum, da de sammen underholdt med anekdoter og fællessang. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Lørdagens folkemøde i Høng nød var velbesøgt Særligt folketingspolitikerne Bertel Haarder og Naser Khader trak et stort publikum, da de sammen underholdt med anekdoter og fællessang. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fællessang på folkemødet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fællessang på folkemødet
Kalundborg - 25. maj 2019 kl. 16:24
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folkemødet i Høng bød i år på meget mere end politik. Således kunne man på pladsen udenfor Høng Centeret udover politikere fra både Christiansborg og lokalområdet også møde repræsentanter for foreninger, virksomheder, uddannelsesinstitutioner og meget mere. Derudover bød på folkemødet også i løbet af lørdagen på flere underholdningsindslag, hvor det faktisk var to folketingsmedlemmer som stod for et af dagens mest populære indslag.

Det var Folketingets ubetingede nestor Bertel Haarder (V), der sammen med Naser Khader (K) stillede op med fællessang og anekdoter fra deres tid på Christiansborg.

- Det er højskole venstre og Naser Khader i har på scenen i dag, sagde en veloplagt Bertel Haarder, da han introducerede makkerparret.

Parret sang en række sange fra højskolesangbogen, blandt andet »Du kom med alt der var dig« og »I Danmark er jeg født«. Samt flere sange fra Christiansborg, som Bertel Haarder selv havde været med til at forfatte. Ind i mellem sangene kom de to også med flere stikpiller til såvel islamister som Rasmus Paludan. Men lidt venligt drilleri af Folkemødet i Høng blev der også plads til.

- Folkemøder er som eventyret om Snehvide og de syv små dværge. Snehvide er folkemødet på Bornholm med over 100.000 deltagere, men dværgene kan også være smukke og skønne, grinede Bertel Haarder.

Der var stort set fyldt op på pladsen foran scenen mens de to politikere underholdt, men årets folkemøde virkede i det hele taget velbesøgt.

For eksempel var der godt fyldt op på tilskuerrækkerne til et kommunalpolitisk debatmøde mellem syv lokale kommunalpolitikere på scenen inde i Høng Centeret, og flere kom undervejs til i løbet af debatten, for at høre politikernes meninger om kommunens økonomi, sundhedspolitik og skolevæsen.

- Det er virkeligt dejligt, at se så mange møde op for at høre os tale, og det på trods af at der er to et halvt år til næste kommunalvalg. sagde en glad Niels Erik Danielsen (EL).

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk