3. juni 2020
Esbern Snare og hans følge kommer ikke til Kalundborg i år, men nogl af de aktiviteter som skulle have været afholdt i forbindelse med byfesten, vil i stedet blive afviklet over efteråret. Foto: Anders Ole Olsen
Esbern Snare og hans følge kommer ikke til Kalundborg i år, men nogl af de aktiviteter som skulle have været afholdt i forbindelse med byfesten, vil i stedet blive afviklet over efteråret. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Esbern Snares Byfest spredes over efteråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbern Snares Byfest spredes over efteråret
Kalundborg - 07. april 2020 kl. 18:08
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den traditionsrige Esbern Snares byfest er aflyst i 2020 på grund af Coronakrisen, men det betyder ikke at kalundborgenserne bliver helt snydt for byfest i år.

På et møde tirsdag besluttede de to formænd Glenn Swärd og Brian Sønder Andersen samt aktivitets- og marketingkoordinator Anita Winther, at man vil forsøge at gennemføre flere af byfestens aktiviteter på et senere tidspunkt på året.

- Esbern Snares Byfest er forbundet med mange traditioner, og vi må se i øjnene at det ikke bliver muligt at flytte den. Kalundborgenserne vil dog ikke blive helt snydt for fest, da vi har besluttet at forsøge at gennemføre de byfestarrangementer som kan gennemføres på senere tidspunkter i løbet af efteråret, siger Anita Winther.

Præcis hvilke arrangementer som kan gennemføres og hvornår, vil Vores Kalundborg forsøge at danne sig et overblik over i den kommende tid.

- Det kan for eksempel være temafester, koncerter eller bierfest, som kan holdes i løbet af september, oktober og november. I første omgang skal vi nu tale med byens handlende og arrangørerne om hvilke arrangementer, som det giver mening at gennemføre, siger Anita Winther.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk