18. oktober 2021
Hanne Dyremose, hotelchef på Strandhotel Røsnæs, kan mærke, at der øget efterspørgsel efter værelser. Foto: Eva Lyng Johansen
Hanne Dyremose, hotelchef på Strandhotel Røsnæs, kan mærke, at der øget efterspørgsel efter værelser. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsvækst giver øget efterspørgsel på værelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Erhvervsvækst giver øget efterspørgsel på værelser
Kalundborg - 18. september 2021 kl. 05:30
Af Eva Lyng Johansen

Værelserne er godt bookede op for tiden på hoteller og andre overnatningssteder i Kalundborg Kommune, og det skyldes blandt andet de nye virksomheder, som er kommet til Kalundborg, såsom APM Terminals, Harald Nyborg, Chr. Hansen og snart kommer Elgiganten og Biltema også.

- Virksomhedernes arbejdskraft, som kommer fra udlandet eller bare Jylland, har jo behov for et sted at overnatte mens de arbejder her, siger Hanne Dyremose, hotelchef på Strandhotel Røsnæs.

Hun oplever, at hun får flere forespørgsler fra virksomheder, og at hun ofte må melde udsolgt.

I weekenderne er det gæster især fra København, som skal nyde livet på Røsnæs på mountainbike på Røsnæs eller opleve vinlandet Røsnæs.

- Vi kan sagtens mærke, at der øget efterspørgsel - heldigvis, siger Hanne Dyremose.

Ulrikka Worsøe, vandrehjemsvært fra Kalundborg Vandrerhjem, har også travlt for tiden.

På vandrehjemmet bor der også håndværkere tilknyttet byggeriet, men en del af værelserne er også bookede af grupper, som atter kan mødes efter coronanedlukningen.

- Der er helt klart øget efterspørgsel, siger Ulrikka Worsøe, som også nogle gange må melde alt udsolgt.

- Hvis man skal have en sund foretning, skal man jo heller ikke have tomme værelser hele tiden, men for det meste har vi et enkelt værelse ledigt, siger Ulrikka Worsøe.

Charlotte Junge, som har 16 værelser på Gaardhotellet i Kærby, oplever, at hun i den seneste tid har fået flere telefoniske forespørgsler på værelser. Da Gaardhotellet har mange faste erhvervsgæster fra især Novo Nordisk og Equinor må hun dog for det meste melde alt udsolgt.

Charlotte Nielsen, daglig leder af Hotel Ole Lunds Gaard i Kalundborg mener, at behovet for overnatninger hele tiden vil gå op og ned i de perioder, hvor der bliver bygget.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk