14. december 2018
Erhvervsrådets bestyrelsesformand, Niels Jørgensen, Multitech: - Erhvervsrådet vil fremadrettet arbejde på at blive mere synligt for medlemskredsen. Foto: Per Christensen
Erhvervsrådets bestyrelsesformand, Niels Jørgensen, Multitech: - Erhvervsrådet vil fremadrettet arbejde på at blive mere synligt for medlemskredsen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhverv vil gerne hjælpe de handlende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhverv vil gerne hjælpe de handlende
Kalundborg - 12. januar 2018 kl. 12:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Bjarne Robdrup
Bestyrelsen vil gerne hjælpe Vores Kalundborg (handelsstandsforeningen i Kalundborg) på vej, men først i slutningen af januar står det klart, om Kalundborg får en handelsmesse i 2018.

Sådan lyder det i den pressemeddelelse, som Kalundborgegnens Erhvervsråd sendte ud (i utide) i går, torsdag:

»Derfor tilbyder bestyrelsen, at Kalundborgegnens Erhvervsråds sekretariat kan hjælpe Vores Kalundborg i form af at videreformidle sekretariatets viden om planlægning og gennemførelse af en messe i det første år. Sekretariatets medarbejdere vil kunne deltage i møder i 2018, hvor de kan starte med at give det store overblik, og hvor de efterfølgende kan deltage i relevante møder om konkrete emner. På den måde kan der gives løbende råd og vejledning frem mod Vores Kalundborgs gennemførelse af Kalundborgmessen«.

Formanden for erhvervsrådets bestyrelse, Niels Jørgensen, bekræfter overfor Nordvestnyt, at handelslivet kan imødese støtte:

- Vi vil hjælpe alt, hvad vi kan, og stille de ressourcer til rådighed, som erhvervsrådet kan magte, siger han.

- Besøgstallet til 2017-messen var markant lavere end i de foregående år ifølge de tal, Nordvestnyt har modtaget officielt. Er det, sammenholdt med økonomien i messen, en del af forklaringen på, at erhvervsrådet trækker sig?

- Nej. Messen har, som vi anfører, bevæget sig i en mere detailhandelsmæssig retning, og det er ikke erhvervsrådets bord, så at sige. Med hensyn til besøgstal kan jeg kun stå inde for tallet for 2017, for jeg var ikke med tidligere. Jeg skal ikke kommentere på de tal, der er lagt frem for 2016 og tidligere. Dem har jeg hverken ansvar for eller kendskab til, siger Niels Jørgensen.

Læs mere i dagens Nordvestnyt.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk