20. marts 2019
Fredag aften vedtog en enig kommunalbestyrelse et budget for Kalundborg Kommune i det kommende år. Foto: Per Christensen
Fredag aften vedtog en enig kommunalbestyrelse et budget for Kalundborg Kommune i det kommende år. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enig kommunalbestyrelse vedtager budgetaftale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enig kommunalbestyrelse vedtager budgetaftale
Kalundborg - 21. september 2018 kl. 21:02
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anden gang var lykkens gang for Kommunalbestyrelsen i Kalundborg. Onsdag forhandlede politikerne forgæves til langt ud på aftenen uden at komme frem til en budgetaftale. Fredag eftermiddag genoptog man så forhandlingerne, og klokken godt 20.00 fredag aften var der resultat. Kommunalbestyrelsen havde indgået en budgetaftale for det kommende år, og til forskel fra sidste års budgetaftale, så står alle Kommunalbestyrelsens 27 medlemmer i år bag aftalen.

arrow Læs også: Partierne om den nye budgetaftale

- Det er stærkt tilfredsstillende, at vi har fået landet en budgetaftale, og det er ekstra tilfredsstillende, at hele Kommunalbestyrelsen står bag aftalen. Det lover godt for det fremtidige samarbejde i Kommunalbestyrelsen, sagde borgmester Martin Damm (V), der understregde at han også udtalte sig på vegne af Peter Jacobsen (DF) og Ole Glahn (R).

Også Socialdemokraternes gruppeformand Gunver Jensen glædede sig over budgetaftalen.

- Når der sidder to store grupper i en kommunalbestyrelse, så er det vigtigt, at man kan finde ud af at samarbejde. Vi er ikke enige om alting, men vi vil ikke bare sætte os hen i et hjørne og surmule. Vi vil samarbejde for at opnå de bedst mulige resultater for borgerne. Det mener jeg, at vi har bevist med denne aftale, sagde hun.

Den nye budgetaftale vil i løbet af weekenden blive renskrevet. Martin Damm forventer, at aftalens detaljer vil blive offentliggjort mandag.

arrow Budget 2019: Nu bruger Kalundborg af formuen
24. september 2018 kl. 08:50 Opdateret: kl. 08:50

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk