18. oktober 2019
- En gang imellem skal man rydde op i sit liv. Det har jeg gjort, og nu står jeg med en hel del, der er til salg i Smukt Brugt, fortæller Susanne Uhre-Prahl. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

- En gang imellem skal man rydde op i sit liv. Det har jeg gjort, og nu står jeg med en hel del, der er til salg i Smukt Brugt, fortæller Susanne Uhre-Prahl. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En samler rydder op i sit liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En samler rydder op i sit liv
Kalundborg - 07. juni 2018 kl. 08:08
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man har kun et vist antal vindueskarme, hylder, skabe og pulterrum. Det kan tvinge en samler til at rydde op, og det er netop, hvad Susanne Uhre-Prahl fra Kalundborg har gjort.

Hun samler i flere kategorier og har gjort det i mange år, så i de kommende fire måneder vil Susanne Uhre-Prahl stå i den nye pop up butik Smukt Brugt i Skibbrogade 51 i Kalundborg og sælge sit samler-overskud.

- Jeg har mange glas og alt muligt andet. For eksempel tøj, møbler, lamper, puder, nips og tasker. Hvis nogen står og mangler en pels med Mickey Mouse og Minnie Mouse's ansigter på eller en taske i rødt slangeskind, så er jeg leveringsdygtig, og jeg har også en hel del porcelæn og nips, nævner Susanne Uhre-Prahl, der er journalist og driver et lille kommunikationsfirma efter at være gået på pension fra Nordvestnyt Kalundborg.

De første salg i butikken var et par sko og et antikt hjørneskab, som allerede blev solgt, mens indehaveren af Smukt Brugt gik og gjorde klar til sin første åbningsdag.

Sortimentet i Smukt Brugt vil løbende blive tilført nye, brugte sager, idet Susanne Uhre-Prahl har et anseeligt lager.

- Jeg kan rigtig godt lide Skibbrogade, som på grund af nogle kreative butiksejere ser bedre og bedre ud med udstillinger, borde, bænke og blomster. Gaden har potentiale til at blive et lækkert og hyggeligt latinerkvarter, så den udvikling må meget gerne fortsætte, siger Susanne Uhre-Prahl, der vil være at finde i Smukt Brugt hver onsdag, torsdag, fredag og lørdag i de kommende fire måneder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk