22. oktober 2021
Lindy Aldahl har været igennem en livsstilsændring, og den fortæller han er sjovt, levende og inspirerende om i sit foredrag. PR-foto
Lindy Aldahl har været igennem en livsstilsændring, og den fortæller han er sjovt, levende og inspirerende om i sit foredrag. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En rigtig mand ændrer livsstil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En rigtig mand ændrer livsstil
Kalundborg - 21. september 2021 kl. 07:39
Af Jørn Nymand joern.nymand@sn.dk

På mandag den 27. september kan man møde den altid grinende og kække humørbombe, Lindy Aldahl, der i DR's seersucces "Rigtige Mænd" har taget danskerne med storm. Der er lagt op til et foredrag med højt humør og med masser af anekdoter fra programmet og om hovedpersonens livsstilsændring - det bliver med garanti ikke kedeligt.

Lindy Aldahl fortæller om sin forvandling fra en usund livsstil med rygning og alt for lidt motion til en hverdag med bedre og sundere kost og mere motion. Smøgerne og den fede sovs er lagt på hylden. Alt sammen igangsat af hans medvirken i "Rigtige Mænd".

- Man kan opleve denne skønne aften i selskab med Lindy 27. september i Kalundborg Hallen, oplyser bibliotekar Marie Lind.

Foredraget er arrangeret i samarbejde mellem LOF, Nordvestsjælland og Kalundborg Biblioteker.

Resultaterne af Lindy Aldahls livsstilsændring er også til at mærke for ham. Det høje aktivitetsniveau og den sunde kost har betydet mindre træthed og meget mere energi i hverdagen. Hør også om, hvordan det er gået med at holde motivationen oppe, efter at kameraerne er slukket.

Lindy Aldahl kommer i foredraget ind på livet før og efter DR-succesen. Hvordan er det pludselig at blive landskendt ved en tilfældighed, bare for at være den man er? Og hvad sker der bag kameraet? Dvs. alt det, som seerne ikke ser.

Indgangsbilletten koster 175 kr., men er man medlem af Biblioteksklubben slipper man med 150 kr.

Man kan melde sig gratis ind i Biblioteksklubben via dette link: www.kalundborgbib.dk/klub

På Bibliotekets hjemmeside kan man købe billetter:

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk