17. september 2019
Betina Newberry fra Dyrehøj Vingaard og Kim Christensen fra Kvickly med de to nye moussernede vine fra vingården på Røsnæs. Nu kommer de til salg i Kvickly Kalundborg. Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Betina Newberry fra Dyrehøj Vingaard og Kim Christensen fra Kvickly med de to nye moussernede vine fra vingården på Røsnæs. Nu kommer de til salg i Kvickly Kalundborg. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En perlerække af fine Dyrehøj-bobler i Kvickly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En perlerække af fine Dyrehøj-bobler i Kvickly
Kalundborg - 26. marts 2019 kl. 07:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flasker med korkprop og gittertråd. Der er et eller andet over det indhold, der først er tilgængeligt, når man forsigtigt har lirket den korkprop op, der for alvor slipper boblerne og det gode humør løs.

Nu har Kvickly Kalundborg fået to helt nye mousserende vine på hylderne, som supplerer den NÄS-serie med hvid- og rosévin fra Dyrehøj Vingaard på Røsnæs, som varehuset i forvejen forhandler.

Souschef og vinekspert i Kvickly, Kim Christensen, er glad for, at han nu har et endnu bredere udvalg af NÄS-serien til kunderne, som allerede har taget rigtig godt imod hvid- og rosévinene i samme serie.

- Det bliver uden tvivl en bestseller, forudser Kim Christensen.

- Kunderne vil meget gerne drikke noget, som smager godt og som er lokalt. Man er stolt at at have Danmarks største vingård liggende på Røsnæs.

Vinene fra Dyrehøj Vingaard bliver også meget brugt som gaveidéer, ligesom mange turister benytter lejligheden til at smage på vinene og køber flasker med hjem som et godt minde om besøget i Kalundborg og omegn.

Det er druesorterne Rondo, Cabernet Cantor samt Monarch, der gemmer sig i den mousserende rosé, og der er naturligvis tale om danske druer, som er dyrket og produceret på Dyrehøj Vingaard. I den hvide mousserende vin er det druesorterne Solaris samt Muscaris, der er brugt. Druerne er alle håndplukkede.

Den hvide har en smag, der er frisk og let - dog med en lang eftersmag, som slutter med et let sødme. Den er perfekt som apéritif, til is og frugt og ikke mindst til desserter.

Både den hvide og den mousserende rosévin er brut og skal nydes godt afkølet. Rosé-udgaven betegnes som en festlig og forfriskende mousserende vin. Boblerne bærer duften af jordbær og hindbær fin op af glasset og gør oplevelsen levende i munden uden at være for voldsom.

NÄS mousserende rosé er perfekt som apéritif og til lette sommerretter.

Traditionen tro byder foråret på mange fester, og det imødekommer Kvickly ved bl.a. at holde et stort vinmarked der begynder fredag, hvor priserne tager et ordentligt dyk.

- På fredag fra klokken 11-18 bliver det muligt at smage på en alle de vine, vi har med på vores vinmarked. Det drejer sig både om rød-, hvid og rosévine samt moussernede vine og dessertvine, fortæller Kim Christensen.

Som andre steder har Kvickly oplevet en helt vild stigning i salget af rosévine i forbindelse med det rekordvarme 2018. Et salg der er fortsat også udover forårs- og sommermånederne, og som nu betyder, at varehuset har udvidet sit udvalg af netop rosévine, som kunderne nu har mulighed for at smage et endnu bredere spekter af den populære vin. Betina Newberry er til stede i Kvickly på fredag, hvor hun vil præsentere og dele smagsprøver ud på de to nye mousserende vine fra Dyrehøj Vingaard.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk