22. marts 2019
Det er inde i den store sættevogn, der kommer til at ske en masse på fredag i Havneparken.
gallery icon

Se billedserie

Det er inde i den store sættevogn, der kommer til at ske en masse på fredag i Havneparken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En fredag med de store lastbiler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En fredag med de store lastbiler
Kalundborg - 23. juni 2018 kl. 10:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens VM i fodbold tager en velfortjent pause i Rusland og i Havneparken i Kalundborg, er det anderles underholdning, der ruller ind på pladsen på fredag den 29. juni.

Der er lagt op til en fredag med fokus på de store biler - lastbiler. Og musikalsk underholdning.

Den amerikanske film »Convoy« har 40 års jubilæum, og det skal fejres med en forestilling i Havneparken. Det er filmen med Kris Kristofferson i hovedrollen som lastbilchaufføren med kaldenavnet »Rubber Duck«. Han har fået nok af den korrupte sherif Lyle Wallace. Derfor organiserer han, sammen med sine truckervenner, en protestkaravane med deres lastbiler. Flere lastbiler støder til, da nyheden om konvojen spredes på landevejen, og snart får ordensmagten rigeligt at se til!

Ali MacGraw og Ernest Bougnine er også med på rollelisten på den legendariske kultfilm, der kan ses gratis kl. 18 på fredag i Havneparken. Filmen er set af næsten 900.000 gæster i biograferne siden premieren i 1978.

Prøv at køre en lastbil
Men inden filmen og musikken går i gang, kan alle med interesse i store lastbiler og jobs i det hele taget i transportbranchen få sig en stor oplevelse og masser af informationer om branchen fra kl. 10-15. Det er EUC Nordvestsjælland, der møder op med deres roadshow. I en stor sættevogn kan man komme ind og høre om uddannelses- og jobmuligheder i transportbranchen, man kan deltage i en quiz, ligesom man kan møde en ung chauffør, som fortæller om sine oplevelser i branchen.

Derudover er der mulighed for at prøve at køre en af de store lastbiler. Ikke i virkeligheden - men i en simulator - og man er dygtige til at bygge simulatorer.

Får flere i Havneparken
- Det var Brian Sønder fra Kino Den Blå Engel, der fik idéen til at vise »Convoy«, og så synes jeg det er rigtig fint, at der er andre, som kobler sig på, så vi kan gøre arrangementet endnu bredere og på den måde nå endnu lægere ud og får endnu flere mennesker ned i vores Havnepark, siger Cathrine Sinding, Kultur og Fritid, Kalundborg Kommune.

Hun synes, at initiaitvet fra EUC giver en rigtig god mulighed for alle interesserede til at høre noget om transportbranchen på en god og anderledes måde.

Musik i Havneparken
Der er lagt op til en fredag dag fyldt med en blanding af noget seriøst, samt film og musik i Havneparken, hvor man også kan købe kolde drikkevarer og mad til arrangementet.

Fredagens musikalske underholdning er klokken 16.30 lagt i hænderne på gruppen Knastfil.

Knastfil leverer satire og singalong, abefest og armkæder, grinebidere og gas. Knastfil er low-fi comedy sange med rødder i den fynske muld.

Klokken 20 er det bandet Last to know, der går på scenen i Havneparken. Bandet spiller alle de bedste hits fra AC/DC, Bryan Adams, Bon Jovi, Gasolin, Rolling Stones, Volbeat, Deep Purple, Big Fat Snake, Prince, Judas Priest, D.A.D., Status Quo, Steppenwolf og så videre.

Tour de France
- Jeg synes, det er musik, der passer fint til denne fredag, siger Cathrine Sinding.

Den 22. juli er hun klar med endnu en film og en spændende sportsbegivnehed på det store lærred i Havneparken.

- Vi skal se Cykelmyggen Egon og en meget spændende bjergetape i Tour de France.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk