22. oktober 2018
Klaus Strand-Holm og fru Karin leverede både fin underholdning og en sjov musikkonkurrence på Loch Ness i går. Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Klaus Strand-Holm og fru Karin leverede både fin underholdning og en sjov musikkonkurrence på Loch Ness i går. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En beboer betalte musikken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En beboer betalte musikken
Opdateret 13. november 2017 kl. 16:55
Kalundborg - 13. november 2017 kl. 16:20
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg har glædet mig så meget til i dag, siger Jørgen Bech, der er kørestolsbruger og beboer på plejecentret Loch Ness i Kåstrup ved Tømmerup. Bechs glæde er forståelig, for han skabte en fest i de hyggelige stuer på centret i går.

Det var nemlig hans fortjeneste, at Karin og Klaus Strand-Holm - sidstnævnte kender mange fra Klaus & Servants - gæstede plejecentret, hvor omkring 50 forventningsfulde lokale beboere og inviterede gæster fra Raklev fik god underholdning med en lang perlerække af sange fra mormors tid. Eller ældre. Jørgen Bech kontaktede Niels-Erik Sørensen, der arrangerer mange koncertaktiviteter, og bad ham formidle aftalen med hr. og fru Strand-Holm. Bech betalte. Loch Ness gav kaffe og lagkage, og så blev der ellers sunget igennem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk