24. november 2017
Fredag var det Skolernes Motionsdag. De ældste elever fra Gørlev Skole tog til Kalundborg, hvor de blev delt ud mellem Spiralen, Kalundborg Golfklub og Kalundborg Musikskole. Her kunne de prøve dans, thaiboksning, golf og fægtning. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Fredag var det Skolernes Motionsdag. De ældste elever fra Gørlev Skole tog til Kalundborg, hvor de blev delt ud mellem Spiralen, Kalundborg Golfklub og Kalundborg Musikskole. Her kunne de prøve dans, thaiboksning, golf og fægtning. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En alternativ motionsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En alternativ motionsdag
Kalundborg - 13. oktober 2017 kl. 14:53
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var såvel kampsport som dansetrin på programmet, da Gørlev Skole fredag flyttede deres motionsdag til Spiralen i Kalundborg.

Fredag markerede skoler over hele landet Skolernes Motionsdag, men mens det i mange år var tradition for at eleverne skulle ud og gå eller løbe en tur denne dag, så er flere og flere skoler begyndt at sætte andre discipliner på programmet.

- Vi har ellers en rute, som vi plejer at løbe på Skolernes Motionsdag, men en af vores lærere, Marc Engelhardt, overbeviste mig om, at vi skulle holde en alternativ motionsdag, og han og kollegaen Marlene Larsen arrangerede dagen, fortæller skoleleder Annette Bønlykke, der fortsætter:

- I den åbne skoles tegn, bliver vores elever præsenteret for forskellige og anderledes idrætsgrene, end dem der traditionelt vælges i Gørlev, siger hun.

Gørlev Skole allierede sig med en række lokale foreninger, og lagde billet ind på at låne idrætsanlægget Spiralen i Kalundborg, og klokken 09.00 fredag ankom skolens 5. til 9. klasse så til Kalundborg, hvor de blev mødt af trænere i så forskellige discipliner som thaiboksning, fægtning, golf og dans.

- Det handler om at give eleverne en oplevelse, og vise de elever som måske ikke er så glade for traditionelle sportsaktiviteter som fodbold, at der er alternativer. Vi forsøgte at finde nogle motionsformer, som man ellers ikke finder i Gørlev, siger Annette Bønlykke.

To timer senere klokken 11.00 kørte eleverne hjem til Gørlev, hvor klasserne tog afsked med hinanden inden de gik på efterårsferie.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk