18. januar 2020
Købelysten fejlede ikke noget ved søndagens havnelopperier med brugskunst i Havneparken. 22 stande bød på lidt af hvert. 18. august er der igen lopperier for de voksne. Den dag er temaet secondhand tøj. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Købelysten fejlede ikke noget ved søndagens havnelopperier med brugskunst i Havneparken. 22 stande bød på lidt af hvert. 18. august er der igen lopperier for de voksne. Den dag er temaet secondhand tøj. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En aktiv søndag ved havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En aktiv søndag ved havnen
Kalundborg - 21. juli 2019 kl. 14:19
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

22 stande med brugskunst var på plads og købelysten var stor, da Kultur og Fritid i Kalundborg Kommune søndag iscenesatte sommerens anden af fire lopperier i Havneparken, og standene blev pænt besøgt af borgere fra byen. Men loppemarkedet var blot en af fire aktiviteter på en dag, hvor skyerne var så venlige at holde på vandet.

- Det er jo dejligt at kunne udnytte pladsen, når muligheden er der, siger eventkoordinator Julie Cebula, Kalundborg Kommune, mens hun får lagt en ansigtsmaske af Josephine Bjerg Jensen, der er i praktik i Kultur og Fritid.

Masken var til ære for de børn, der dukkede op senere på dagen, da Kultur og Fritid i samarbejde med Kino Den Blå Engel viste den skønne børnefilm Shrek 3 på storskærm i Havneparken.

Allerede en time før forestillingen var der aktiviteter for yngste generation på pladsen.

Her kunne man blandt andet blive forvandlet til en trold, ligesom Shrek og Fiona med grøn ansigtsmaling og deltage i Kreaværksted, hvor der var mulighed for at dekorere sin helt egen papirkagemand fra filmen. Kino den Blå Engel solgte grønne popcorn for ligesom at fuldende filmeoplevelsen. Og for de heldigste af børnene var der også mulighed for at vinde præmier.

Den resterende del af søndagens program handelede om sport.

Først de sidste spændende timer fra søndagens bjergrige etape i Tour de France, og så kunne byens sportsfreaks fortsætte med fodbold på skærmen fra superligaen, hvor FC Midtjyylland hjemme tog imod FC Nordsjælland.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk