19. november 2018
Bo Tao Michaëlis deltager aktivt i den årlige krimikongres i Horsens og holder foredrag rundt omkring i landet om krimilitteratur i almindelighed, nordisk kriminallitteratur i særdeleshed. Den 5. marts kommer han til Kalundborg.
Bo Tao Michaëlis deltager aktivt i den årlige krimikongres i Horsens og holder foredrag rundt omkring i landet om krimilitteratur i almindelighed, nordisk kriminallitteratur i særdeleshed. Den 5. marts kommer han til Kalundborg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En aften for krimilæsere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En aften for krimilæsere
Kalundborg - 13. februar 2018 kl. 08:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er der mulighed for at få inspiration til hvilken krimi, der skal læses næste gang. Spørgsmålet stilles ofte til personalet på Kalundborg Biblioteker, og det kan være svært at finde på nye titler, for krimilæserne er ofte forslugne og haster gennem alt, hvad der kommer af nye krimier, fortæller bibliotekar Lise Kærgaard.

Mandag d. 5. marts kommer anmelder ved Politiken Bo Tao Michaëlis og holder foredraget »Krimier og det der ligner«. Der vil være en gennemgang af nyere krimier og spændingsromaner, der er udkommet de seneste par år. Bo Tao Michaëlis er meget kompetent indenfor krimilitteraturen og er dertil en meget underfundig, vittig og sjov foredragsholder.

Foredraget holdes i Kalundborg Hallernes Restaurant, Munkesøgade 3 kl. 19.15-21.15.

Kalundborg Biblioteker har arrangeret, og det koster 50 kr. at deltage. Billetter købes på Kalundborgbib.dk under Det sker.

Hvis man samtidig er interesseret i at deltage i Biblioteksklubbens bustur til Krimimessen i Horsens kan billetten fås til 25 kr.

Med i Kriminalakademiet
Bo Tao Michaëlis, som er født i 1948, er anmelder af international, europæisk såvel som nordisk kriminallitteratur og amerikansk litteratur. Han har skrevet om Chandler, Hammett, Hemingway og Auster. Foredragsholderen har også lavet tv-anmeldelser og kulturjournalistik i diverse retninger, film, maleri, livsstil og tidsånd.

Bo Tao Michaëlis er medlem af Det Danske Kriminalakademi, i juryen for den danske Palle Rosenkrantz' pris og den skandinaviske Glasnøgle pris og medlem af Kritikerlaugets bestyrelse.

Han har sammen med People's Press udgivet en antologi med danske noir-noveller fra Københavnske kvarterer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk