17. oktober 2019
Det er ottende gang, at Multival afvikles. Denne gang bliver det i Kalundborg Havnepark, efter at den er blevet afviklet i Klosterparken i Kalundborg syv år i træk. Foto: Mik
Det er ottende gang, at Multival afvikles. Denne gang bliver det i Kalundborg Havnepark, efter at den er blevet afviklet i Klosterparken i Kalundborg syv år i træk. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Emil Kruse hovednavn på Multival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emil Kruse hovednavn på Multival
Kalundborg - 26. april 2019 kl. 15:16
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver den 23-årige Emil Kruse, der lukker festen i Kalundborg Havnepark, når Multival genopstår efter et års pause.

Endagsfestivallen offentliggjorde navnet på sin Facebook-side fredag eftermiddag:

»Emil Kruse har på trods af sine unge alder været en del af den danske musikscene i lang tid. Først som den ene halvdel af grime-duoen "Sleng", og senere under navnet Aesthetic, hvor han lavede 90'er-inspireret hiphop«, skriver Multival, der beskriver hans musik som melodiøse vokalstrofer akkompagneret af sfæriske synth-flader og 80'er Moog-bas.

Festivallens øvrige fem navne er allerede blevet offentliggjort, og det drejer sig om pop-kvintet MANILA fra København, bluesrock-duoen Trouble Is, Clara Carrara, der skriver samt komponerer alle sine sange på guitar, ukulele eller mandolin, Pipi, en gruppe, der trækker på en række genrer såsom Indie, Synthpop og Rock samt Trio Ged, der spiller folkemusik med udgangspunkt i den nordiske folkemusik.

Ida Wibe Jensen, der er formand i Multihuset, forventer, at der kommer til at komme et par tusind mennesker, og hun glæder sig allerede til, at festivallen løber af staben.

- Der kommer til at være fed musik, mega fed stemning, mega mange mennesker, det bliver vildt hyggeligt, siger hun med stor begejstring.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk