15. december 2017
Randi Carlsen har sin elscooter til opladning på anden sal, og når elevatoren svigter, kan hun ikke få den ned. Så er hun fanget i sin lejlighed i dage eller uger i træk. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Randi Carlsen har sin elscooter til opladning på anden sal, og når elevatoren svigter, kan hun ikke få den ned. Så er hun fanget i sin lejlighed i dage eller uger i træk. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elevatorproblemer i dagevis: 70-årig fanget i egen lejlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elevatorproblemer i dagevis: 70-årig fanget i egen lejlighed
Kalundborg - 18. marts 2017 kl. 11:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Elevatoren i de ældre- og handicap­venlige boliger Lundevej 8 går i stykker igen og igen, og nu er det nok, siger datter til KOL-ramt beboer.

arrow Læs også: Fri igen: Elevator er nu stabil

- Min mor på snart 70 år er KOL-patient og valgte udelukkende en lejlighed på 2. sal på Lundevej 8 i Kalundborg, fordi der er elevator. Men elevatoren i det ældre- og handicapvenlige byggeri går i stykker igen og igen og er ude af drift i dagevis og endda uger i træk. Nu er det nok, nu må der ske noget!

Sådan siger en tydeligt vred datter, Anja Carlsen, på vegne af sin mor Randi Carlsen, og datteren nævner, at alle hendes mors naboer i bygningen er ældre og typisk gang- og vejrtrækningsbesværede mennesker.

- Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at den elevator er af så dårlig kvalitet, at den ikke kan laves. Find dog et andet firma, der kan løse opgaven, foreslår Anja Carlsen. Dét er Randi Carlsen helt enig i, og hun betegner den nuværende situation som »uværdig«:

- Jeg er fanget i min lejlighed, når elevatoren er i stykker, siger hun til Nordvestnyt.

Det er KAB, der administrerer Lundevej 6-8 i Kalundborg, og formand Richard Poulsen bekræfter, at den har været gal med elevatoren flere gange:

- Vi har lige fået den repareret for 350.000 kroner, og så opstod der en ny, teknisk fejl ... Afdelingen kan ikke bekoste en ny elevator, som koster en million kroner, fordi det vil forhøje huslejen for de i alt 16 beboere alt for voldsomt. Vi har nu kontakt til et nyt firma om den aktuelle reparation og regner med, at det bliver ordnet så hurtigt som overhovedet muligt, fortæller Richard Poulsen, der samtidig nævner, at mange af reparationerne skyldes påkørsler af elevatordørene med beboernes elscootere.

Forklaringen fra KAB er dog ikke god nok, hvis man spørger Peter Jacobsen (DF), formand for Kalundborg Kommunes ældre- og sundhedsudvalg.

- Ældre- og handicapvenlige boliger over stueplan skal i dag have elevatorer - som virker! Dét burde være overflødigt at understrege, men sådan er det åbenbart ikke, siger udvalgsformanden, som har en klar melding til boligselskabet:

- Det er helt uacceptabelt med elevatorer, der ikke virker. Se at få det ordnet!

arrow Fanget i lejlighed: Dårlig elevator skal fikses
22. marts 2017 kl. 13:34 Opdateret: kl. 10:50
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk