19. oktober 2019
På onsdag aften fra kl. 18 til 21 kan man møde Henrik Djernis på Kordilgade, hvor han vil orientere kunderne om det nye koncept - FriBikeSmart. Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

På onsdag aften fra kl. 18 til 21 kan man møde Henrik Djernis på Kordilgade, hvor han vil orientere kunderne om det nye koncept - FriBikeSmart. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elcykler i Kordilgade onsdag aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elcykler i Kordilgade onsdag aften
Kalundborg - 15. april 2019 kl. 18:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med at butikkerne i Kalundborg holder aftenåbent frem til kl. 21 på onsdag den 17. april, har Henrik Djernis, indehaver af FriBikeShop på Elmegade, besluttet at være en aktiv medspiller midt på gågaden Kordilgade.

- Jeg slår et par telte op fra klokken 18-21 ved Skoringen. Jeg tager et lille udvalg af smarte elcykler med, som interesserede kan se nærmere på. Men først og fremmest så kommer det til at handle om, at jeg gerne vil fortælle om den helt nye måde at eje elcykler på. Det er det, vi kalder for FriBikeSmart, fortæller Henrik Djernis.

I grove træk går konceptet ud på at yde den bedste service og tryghed ved at kunden for et fast månedligt beløb kan købe en elcykel, få årlige serviceeftersyn samt løbende vedligeholdelse og alle reparationer og materialer i tre år. Når der er gået to år, har kunden mulighed for at udskifte elcyklen til en ny model.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk