4. april 2020
200 elever fra Flemming Efterskole optræder til DGI?s forårsopvisning. Pigerne har i år hvide bolde som håndredskab. Foto: Lars Rind Frandsen
gallery icon

Se billedserie

200 elever fra Flemming Efterskole optræder til DGI?s forårsopvisning. Pigerne har i år hvide bolde som håndredskab. Foto: Lars Rind Frandsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterskoleelever vil give nordisk opvisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterskoleelever vil give nordisk opvisning
Kalundborg - 23. februar 2020 kl. 18:50
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

øndag den 1. marts indtager 200 elever fra Flemming Efterskole Kalundborg hallerne, som et af de første stop på deres opvisningsturné med årets opvisning Raaka.

I alt skal der optræde 4800 gymnaster til DGI's forårsopvisning, som foregår fra den 28. februar til om med den 1. marts.

I snart syv måneder har eleverne fra Flemming Efterskole, som ligger 15 kilometer vest for Horsen, arbejdet med årets opvisning, en opvisning som samtlige elever er fælles om.

Søndag 1. marts indtager de Kultur- & Idrætshallerne i Kalundborg kl. 11.30, som er den eneste opvisning på Sjælland.

Årets opvisning fra gymnastikefterskolen hedder Raaka. Ordet er finsk og betyder rå. Det er nemlig den rå nordiske natur, skolens gymnastiklærere er inspirerede af.

- Vi udforsker den nordiske natur, og leger med kontraster mellem det rolige hav, de vilde storme, de store rene bjerge og de rå klipper, fortæller gymnastiklærer Maria Hvid.

- Det hele bliver knyttet til sammen gennem musikken, dragterne, formationerne og bevægelserne, hvilket gerne skulle skabe en stemning af rå natur, fortsætter hun.

De seneste par uger har det for eleverne handlet om intensiv træning for at blive klar

til opvisningerne.
Der er et stykke fra Flemming i det midtjyske til Kalundborg, men eleverne ved, hvad de går ind til, og flere af dem nævner, at de lange busture er det hele værd.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk