16. januar 2021
Politiet arbejder i øjeblikket på at sikre spor af en hver slags fra tirsdagens skyderi ved Meny i Kalundborg. Foto: Mie Neel
Politiet arbejder i øjeblikket på at sikre spor af en hver slags fra tirsdagens skyderi ved Meny i Kalundborg. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter drabeligt skyderi: Overlevende skudoffer afhørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter drabeligt skyderi: Overlevende skudoffer afhørt
Kalundborg - 20. november 2020 kl. 10:47
Af Anna Egeris Karstoft

Politiet har nu afhørt det tredje skudoffer fra tirsdagens skuddrama ved Meny på Nørre Allé, der fik en dødelig udgang for to mænd først i 20'erne fra det storkøbenhavnske område.

arrow Læs også: Debat: Lidet flatterende beskrivelse af Kalundborg

Den overlevende mand, der også er først i 20'erne og fra Storkøbenhavn, er i stabil tilstand, men stadig indlagt på sygehuset, hvor han bliver behandlet for sine skader.

Politiet vurderede i går eftermiddags, at det var forsvarligt at afhøre ham som led i efterforskningen.

- Han er jo et af de mest centrale vidner, siger pressekonsulent ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard, der af hensyn til efterforskningen dog ikke vil oplyse, hvad afhøringen afstedkom.

Politiet arbejder i øjeblikket med at få sikret spor af en hver slags, lige fra video­overvågning fra stedet til tekniske undersøgelser og vidneafhøringer.

Fredag morgen ventede politiet stadig på svar fra de tekniske undersøgelser, ligesom politiet både onsdag, i går og igen i dag var og er til stede ved Meny kl. 14-19 med en mobil politistation for at få kontakt til borgere, der kunne have set noget usædvanligt.

- De tre mænd er jo udenbys folk, så hvis man som borger i Kalundborg har set nogle »fremmede« eller oplevet noget mærkeligt andre steder i byen, så er vi også interesseret i det. Det kan både være i timerne eller i dagene før skyderiet, og det samme gælder, hvis man har set køretøjer af en hver slags gøre noget mærkeligt i Kalundborg, siger Martin Bjerregaard.

Selvom man som borger var på indkøbstur i Meny først på aftenen tirsdag, er det ikke sikkert, at man har set noget usædvanligt, da skyderiet er foregået i en fjern afkrog af Menys parkeringsplads, oplyser pressekonsulenten.

arrow Debat: Så er den gal igen i Kalundborg
25. november 2020 kl. 15:48 Opdateret: kl. 15:48
arrow Vidner i dobbelt-drabssag har givet flere spor
25. november 2020 kl. 05:30 Opdateret: kl. 14:48
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk