24. februar 2020
Ida Holm udstiller keramik med natur-inspirerede motiver, malerier og grafik i Bispegården. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Ida Holm udstiller keramik med natur-inspirerede motiver, malerier og grafik i Bispegården. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter Lundbye: Tre fynske kunstnere med natur-inspiration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter Lundbye: Tre fynske kunstnere med natur-inspiration
Kalundborg - 07. september 2018 kl. 17:28
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en vel­afsluttet Lundbye Festival med to ekstremt velbesøgte udstillinger i Bispegården i Kalundborg - tilsammen godt 9000 besøgende - vender Kalundborg Kunstforening nu tilbage til »hverdagen« og sæsonprogrammet og byder lørdag den 8. september velkommen til tre fynske kunstnere: Keramiker og billedkunstner Ida Holm, tekstil- og billedkunstner Helle Baslund og grafiker Birgitte Thorlacius.

Kunstnerne traf hinanden på arbejdsophold og fandt en fælles interesse i natur-inspirationen. Det har ført til et udstillings-fællesskab og en stribe udstillinger.

Ida Holm er uddannet på Det Fynske Kunstakademis malerskole og udstiller malerier, keramik og grafik i Bispegården. For hende er arbejdet med kunsten en daglig opdagelsesrejse.

Helle Baslund er uddannet tekstilkunstner og har i mange år vævet billedtæpper og maler også akvarel og olie-malerier. Hun lader sig ofte inspirere af naturen i de nære miljøer, så der kan optræde tekander, kopper, potteplanter, traktorer og gravkøer i hendes værker.

Birgitte Thorlacius er uddannet grafiker og hendes værker er med enkle, naturalistiske motiver, inspireret af den omgivende natur. Hun koncentrerer sig om den skrøbelige verden; dér hvor vækster forfalder og overgår fra en tilstand til en anden i nedbrydnings-processen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk