16. december 2017
Kalundborg Kommune skal have ny rygepolitik, der sidestiller e-cigaretter med almindelige cigaretter. Foto: Per Christensen
Kalundborg Kommune skal have ny rygepolitik, der sidestiller e-cigaretter med almindelige cigaretter. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: E-cigaretter forbydes i kommunale bygninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

E-cigaretter forbydes i kommunale bygninger
Kalundborg - 12. oktober 2017 kl. 10:46
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det skal være slut med at ryge e-cigaretter på kommunale arbejdspladser og i kommunale bygninger i Kalundborg Kommune. Økonomiudvalget behandlede onsdag et forslag til en ny rygepolitik, der sætter samme begrænsninger på e-cigaretter som på almindelige cigaretter.

Kommunens nuværende rygepolitik blev godkendt af Økonomiudvalget tilbage i 2012. Siden da er der imidlertid sket meget på området. Blandt andet blev der i 2016 i Folketinget vedtaget en en lov om elektroniske cigaretter. Denne lov sidestiller de elektroniske cigaretter med almindelig tobak.

Det er baggrunden for, at Økonomiudvalget på sit møde onsdag behandlede et forslag til en ny rygepolitik for Kalundborg Kommune.

Den nye rygepolitik gælder for alle ansatte i Kalundborg Kommune samt for borgere, der færdes i kommunale bygninger. Rygepolitikken gælder også for kommunale biler. Desuden fremgår det af politikken, at der ikke kan indrettes rygerum i kommunale bygninger. Der må dog ryges udendørs på anviste steder.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk