20. november 2019
Sådan så hunden Sorba ud, da den blev indleveret på et dyreinternat efter at være blevet vasket i terpentin. Foto: Dyrenes Beskyttelse
Sådan så hunden Sorba ud, da den blev indleveret på et dyreinternat efter at være blevet vasket i terpentin. Foto: Dyrenes Beskyttelse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyremishandlingssag fra Eskebjerg udskudt igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyremishandlingssag fra Eskebjerg udskudt igen
Kalundborg - 15. oktober 2019 kl. 04:57
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mere end to år gammel sag mod en 57-årig kvinde, der er tiltalt for at have vasket flere hunde i terpentin på en adresse i Eskebjerg, blev mandag for tredje gang udskudt på ubestemt tid.

Sagen har to gange tidligere skullet for retten.

Første gang var den 29. marts i år, her blev sagen aflyst, da den 57-årige kvinde ifølge hendes forsvarsadvokat, Rasmus Paludan, var blevet ramt af sygdom.

Retten forsøgte igen den 21. maj, men denne gang var det Rasmus Paludan der ifølge Retten i Holbæk var forhindret i at møde op, hvorfor sagen endnu engang måtte udskydes.

Retten i Holbæk oplyser, at aflysningen af mandagens retsmøde skyldes omstændigheder, der kan tilskrives forsvarerens forhold, og har ellers ikke yderligere kommentarer til aflysningen.

Der er endnu ikke fundet en ny dato for, hvornår man næste gang vil forsøge at afvikle sagen.

Dyrenes Beskyttelse mener, at den 57-årige kvinde drev en såkaldt hvalpefabrik på adressen i Eskebjerg.

Da politiets særlige dyreværnsenhed besøgte adressen i slutningen af maj 2017, fandt de 17 hunde.

Hundene havde blandt andet skabmider, orm og andet utøj. Derudover havde hundenes ejer vasket dem med terpentin i et forsøg på selv at behandle dem for utøjet.

Syv hunde var i så dårlig stand, at de blev fjernet fra kvinden på stedet og bragt til et dyreinternat i Roskilde til behandling. De resterende ti hunde blev fjernet få dage senere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk