21. september 2020
(F.v.) Steen Hasselbalch, Michael Hallgren, Novo Nordisk, og borgmester Martin Damm i samtale med Mette Frederiksen. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

(F.v.) Steen Hasselbalch, Michael Hallgren, Novo Nordisk, og borgmester Martin Damm i samtale med Mette Frederiksen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dybt taknemmelig statsminister i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dybt taknemmelig statsminister i Kalundborg
Kalundborg - 11. november 2019 kl. 17:08
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

3 x N = 4000 job. Det giver mening i Kalundborg, hvor virksomhederne Novo Nordisk, Novozymes og NNE mandag den 11. november markerede 50-året for tilstedeværelsen i Kalundborg - hvor virksomhederne har skabt 4000 job.

Ved den større, lukkede reception deltog blandt andre statsminister Mette Frederiksen (S), som i en kort tale erklærede sig »dybt taknemmelig« over, at de store virksomheder fortsat satser på produktion i Danmark: - Vi er et industri- og produktionsland og kan ikke leve af at klippe hinanden, sagde hun.

Mette Frederiksen roste også »Kalundborgs dygtige Venstre-borgmester« for godt samarbejde med virksomhederne, som har ført til udvikling og vækst.

Tv-personligheden Huxi Bach var også med og leverede et indslag med titlen »50 års engagement i Kalundborg«, og der var taler ved statsministeren, ledelsesrepræsentanter for Novo Nordisk og Novozymes, Kalundborg Kommunes borgmester Martin Damm (V) og andre.

Blandt deltagerne ved receptionen var også tillidsrepræsentanter fra Novo Nordisk og Novozymes, repræsentanter fra industrien, naboer, uddannelsesinstitutioner og eksterne samarbejdspartnere til virksomhederne, der udgør Danmarks største koncentration af bioteknologisk produktion med aktiviteter fra Novo Nordisk, Novozymes og NNE.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk