26. oktober 2021
Ove Pedersen, tidligere drabschef i Midt og Vestsjællands Politi, i samtaleforedrag med forfatter Stine Bolther i Kino Den Blå Engel. PR-foto
Ove Pedersen, tidligere drabschef i Midt og Vestsjællands Politi, i samtaleforedrag med forfatter Stine Bolther i Kino Den Blå Engel. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drabschef på scenen i biograf: Publikum får indblik i mange alvorlige sager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drabschef på scenen i biograf: Publikum får indblik i mange alvorlige sager
Kalundborg - 17. september 2021 kl. 06:14
Af Stefan Andreasen

Journalist og forfatter Stine Bolther, der stammer fra Kalundborg, har mandag den 20. september inviteret tidligere drabschef i Midt- og Vestsjællands Politi, Ove Pedersen, på scenen i Kino Den Blå Engel i Kalundborg til en true crime-samtale,.

Publikum får indblik i de mange alvorlige sager, som den erfarne efterforskningsleder og politikommissær har arbejdet med gennem sin karriere.

- Det har blandt andet været, da en ung pige fra Kundby blev anholdt, mistænkt for forsøg på terror; Tømmerup-præsten fra vores lokalområde, som forgreb sig på de unge konfirmander, og et utal af bestialske drab, overgreb og vold og dødsulykken på Roskilde Festivalen i år 2000, udtaler Stine Bolther i en pressemeddelelse.

Ove Pedersen har igennem sin over 40 år lange karriere ved politiet set de værste sider af det danske samfund.

Bogen »Kommissæren - mit liv som efterforsker« udkom i 2019 og er skrevet i et samarbejde med Stine Bolther. Foredraget er det tredje i rækken af true crime-foredrag med forfatteren.

Der vil være tid til spørgsmål til sidst, efterfulgt af bogsalg og signering efter foredraget.

Stine Bolther er født og opvokset i Kalundborg, hvor hun tog studentereksamen på Kalundborg Gymnasium.

Hun har været kriminal-reporter på Ekstra Bladet og på Kanal 5's kriminal-redaktion og har tidligere udgivet true crime-bøger i samarbejde med politilederne Ove Dahl, Kurt Kragh og Bent Isager-Nielsen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk