24. oktober 2020
Saxofonist Søren Siegumfeldt er både med i forestillingen »Flammen & Saxofonen« med skuespiller Lene Poulsen og i String Swing. Begge dele i Kulturhus Gimle. PR-foto
Saxofonist Søren Siegumfeldt er både med i forestillingen »Flammen & Saxofonen« med skuespiller Lene Poulsen og i String Swing. Begge dele i Kulturhus Gimle. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbelt-koncert: Hans saxofoner er med over det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbelt-koncert: Hans saxofoner er med over det hele
Kalundborg - 24. september 2020 kl. 12:35
Af Stfean Andreasen

Saxofonist Søren Siegumfeldt er gennemgående musiker, når Kulturhus Gimle i Føllenslev fredag den 25. september har dobbeltkoncert - først med musikteater-forestillingen »Flammen & Saxofonen« og efter pausen med det Django Reinhardt-inspirerede orkester String Swing.

Skuespiller Lene Poulsen står bag og optræder i teaterforestillingen »Flammen & Saxofonen«; et stykke med finurlige, spændende, sjove og helt vilde historier.

De sættes smukt og poetisk i perspektiv af Siegumfeldts saxofoner, der kommenterer og understreger stemninger.

Søren Siegumfeldt hopper derefter direkte videre til sit orkester String Swing, hvor han har sanger Aviaja Lumholt med på scenen sammen med Jacob Fischer på guitar, Kasper Tagel, bas, og Arto Louis, trommer; leveringsdygtige i gypsy-jazz af højeste karat.

- Efter de gældende corona-restriktioner har vi plads til 50 siddende publikummer, siger Frank Buch fra Kulturhus Gimles musikudvalg.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk