4. marts 2021
Ole Lauritzen (tv.) genopstiller ikke som formand på Kalundborgegnens Erhvervsråds generalforsamling. Poul Jensen (th.) stopper øjeblikkeligt som erhvervsdirektør. Foto: Maja Andersen
Ole Lauritzen (tv.) genopstiller ikke som formand på Kalundborgegnens Erhvervsråds generalforsamling. Poul Jensen (th.) stopper øjeblikkeligt som erhvervsdirektør. Foto: Maja Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør fyret og formand går

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør fyret og formand går
Opdateret 02. juni 2016 kl. 10:22
Kalundborg - 31. maj 2016 kl. 08:25
Af Susanne Uhre-Prahl

Erhvervsdirektør Poul Jensen er fyret fra sit job på Kalundborgegnens Erhvervsråd, og formanden Ole Lauritzen har besluttet, at han ikke genopstiller på generalforsamlingen i 2017.

arrow Læs også: Hans Søie ny erhvervsdirektør i Kalundborg

Det blev udgangen på et ekstraordinær møde i bestyrelsen mandag, hvor rapporten fra konsulentfirmaet Crecea var dagsordenen.

Bestyrelsen sender samtidig en undskyldning til de medarbejdere, som er blevet påvirket af det dårlige arbejdsmiljø, og den påtager sig det fulde ansvar.

Ifølge pressemeddelsen fra bestyrelsen, så bestragtes sagen som en personalesag, og derfor vil bestyrelsen ikke formidle eller kommentere detaljer i undersøgelsen men alene forholde sig til de konsekvenser, som bestyrelsen har truffet på baggrund af rapporten.

Det er en enig bestyrelse, som står bag fyringen af Poul Jensen, som er fritstillet med øjeblikkelig virkning fra alle forpligtelserne i Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Ole Lauritzen meddeler samtidig, at han ikke ønsker at genopstille som formand på generalforsamlingen i 2017, fordi denne sag, som han udtrykker det, ganske enkelt har trukket så meget på hans og erhvervsrådets konto for goodwill. Han ønsker derfor ikke , det kommer til at påvirke fremtidens erhvervsudvikling af Kalundborg.

- Der skal nye kræfter til, siger han.

Stillingen som ny erhvervsdirektør vil snarest blive slået op, og indtil en ny erhvervsdirektør er fundet er Laila Bregner Carlsen konstitueret i jobbet.

arrow Ny direktør til millionløn søges
24. august 2016 kl. 13:23 Opdateret: kl. 09:38
arrow Erhvervskritik: Formand bør trække sig
01. juli 2016 kl. 12:55 Opdateret: kl. 18:09
arrow Man er jo uskyldig indtil det modsatte er bevist
08. april 2016 kl. 09:09 Opdateret: kl. 07:22
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk