16. juli 2020
Kundernes forventninger til komfort og service bliver større. Alt skal være nemmere, hurtigere og mere digitalt. Disse forventninger opfylder Ole Jensen og Jeanette Witthøft nu med EasyCarWash. Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Kundernes forventninger til komfort og service bliver større. Alt skal være nemmere, hurtigere og mere digitalt. Disse forventninger opfylder Ole Jensen og Jeanette Witthøft nu med EasyCarWash. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Digitaliseret bilvask hos Ole Jensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Digitaliseret bilvask hos Ole Jensen
Kalundborg - 01. december 2019 kl. 17:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det skal være nemt og hurtigt og let at gå til for kunderne. Og så skal man følge med tiden.

Det gør de hos Ole Jensen's Autoværksted på Holbækvej i Kalundborg, hvor man som en af de få vaskehaller i Danmark netop har EasyCarWash installeret. Der er sat et kamera op ved indkørslen til vaskehallen. Kameraet aflæser nummerpladen og spiller så efterfølgende sammen med den app, som kunderne gratis har downloadet. Så vælger man sin vask på appen, kører ind i vaskehallen og starter den vask, man på forhånd har valgt. Man kan blive i bilen, eller man kan vælge at stige ud og strække benene, mens vaskemaskinen klarer det hårde arbejde.

Ole Jensen og Jeanette Witthøft fortæller, at der er flere fordele for kunderne ved EasyCarWash, da systemet både er nemt at håndtere og nemt at betale. Den gratis app fås til både iOS og Android.

Indtil videre er der kun 10 af disse anlæg i Danmark og 250 i hele Europa.

Har man ikke lyst til at blive mere digital, så kan man fortsætte helt uændret med at benytte vaskeanlægget som hidtil.

På fredag den 6. december markerer Ole Jensen de nye muligheder med et åbent hus-arrangement, hvor det bliver gratis at vaske hele dagen, ligesom der er halv pris på oprettelse fra kl. 13-17. En repræsentant fra WashTech er til stede og hjælper, hvis kunderne har spørgsmål til de nye muligheder.

Julen nærmer sig, og derfor er Ole Jensen og hans medarbejdere klar med gløgg og æbleskiver, ligesom de ikke vil udelukke, at julemanden kommer forbi. Gør han det, så er der overraskelser til de 50 første børn, der dukker op sammen med en voksen.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk