13. april 2021
Politiet endte med at finde frem til et større skunklaboratorium efter at have stoppet to mænd i en bil, da der var en kraftig duft af hash.Arkivfoto: Maja Andersen
Politiet endte med at finde frem til et større skunklaboratorium efter at have stoppet to mænd i en bil, da der var en kraftig duft af hash.Arkivfoto: Maja Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dette ledte politiet på sporet af større skunk­laboratorium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dette ledte politiet på sporet af større skunk­laboratorium
Opdateret 25. februar 2021 kl. 10:41
Kalundborg - 25. februar 2021 kl. 10:39
Af Katrine H. Kristensen

I går onsdag kl. 13.55 ville lokalpolitiet i Kalundborg standse en personbil og kontrollere de to mænd, der befandt sig i bilen, som blev standset under kørsel ad Slagelsevej i Kalundborg. I bilen befandt sig en 36-årig mand fra Jerslev og en 42-årig mand fra Kalundborg, der begge blev mistænkt for at være i besiddelse af euforiserende stoffer.

Mistankegrundlaget var en kraftig duft af hash inde fra deres bil, da politiet fik kontakt til de to mænd. Ved en ransagning af bilen fandt politiet også årsagen, idet de to medbragte cirka 5,5 kg skunk i bilen. De to mænd blev nu anholdt og sigtet for den ulovlige besiddelse af skunken, som politiet mistænkte dem for at være i besiddelse af med henblik på videresalg. Efterfølgende foretog politiet ransagning af flere adresser i Kalundborg Kommune for at finde eventuelle spor i sagen. Politiet fandt ved ransagningerne flere hashplanter i et skunklaboratorium, som var under opbygning.

I forbindelse med en af ransagningerne kiggede politiet også på el-installationerne, der bar præg af muligt tyveri af strøm til skunk­laboratoriet.

Det lokale elselskabet blev tilkaldt for at foretage en undersøgelse af installationerne og udfærdige en erklæring om, hvorvidt der allerede kunne være foregået tyveri af strøm til skunkproduktionen.

De to anholdte mænd forblev i politiets varetægt efter afhøring om sagen, idet anklagemyndigheden vil fremstille dem i grundlovsforhør i Retten i Holbæk i dag med krav om varetægtsfængsling.

Grundlovsforhøret bliver holdt klokken 13.00 i Retten i Roskilde.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk