25. august 2019
Den 22-årige, der blev ramt af flere skud, kørte i bil på Klosterparkvej cirka ud for Rema 1000, har politiet oplyst. Foto: Ulrik Reimann
Den 22-årige, der blev ramt af flere skud, kørte i bil på Klosterparkvej cirka ud for Rema 1000, har politiet oplyst. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det var et målrettet angreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var et målrettet angreb
Kalundborg - 10. december 2018 kl. 10:37
Af Ulrik Reimann og Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skuddramaet på Klosterparkvej i Kalundborg søndag aften cirka klokken 19.15, hvor en 22-årig mand i en bil blev ramt af flere skud, betyder ikke, at Kalundborg er en usikker by for almindelige borgere. Kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi siger, at politiet har en helt klar formodning om, at man er gået målrettet efter den 22-årige, der blev ramt af skud cirka ud for Rema 1000 ifølge politiet:

- Borgerne på Klosterparkvej og i Kalundborg behøver ikke frygte for deres deres sikkerhed, mener Martin Bjerregaard.

Det ændrer dog ikke ved, at medarbejdere i Rema 1000 er bekymrede efter skyderiet. Martin Hansen, der stod i spidsen for Rema 1000 på Klosterparkvej mandag, fortalte, at flere af kollegerne tænker over skyderiet og er bekymrede:

- Men nu er det sket, og sandsynligheden for, at det samme sker samme sted igen må være meget lille, vurderer den fungerende butikschef.

Nordvestnyt har banket på flere døre i kvarteret omkring Klosterparkvej-krydset ved Rema 1000, og Poul Philip i Bredekilde 51 var hjemme og ville gerne udtale sig:

- Jeg har ikke hørt om skyderiet i aftes. Vi var hjemme, men vi hørte ikke noget, fortalte Poul Philip. Han og hustruen har tidligere oplevet uro og påsatte brande i kvarteret - og nu altså også skyderi ikke langt fra boligen:

- Dét er ubehageligt, siger Poul Philip.

Præcis det samme sagde en dame, som Nordvestnyt standsede på fortovet. På grund af sagens karakter ønskede hun ikke sit navn i avisen.

Midt- og Vestsjællands Politi vil meget gerne høre fra borgere, som befandt sig på Klosterparkvej nær Rema 1000 i aftes i tidsrummet omkring klokken 19.15-19.20.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk