17. oktober 2021
Og så er vi ved at være godt gennemvarme og klar til at komme afsted... Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Og så er vi ved at være godt gennemvarme og klar til at komme afsted... Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det smukke motionsløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det smukke motionsløb
Opdateret 26. september 2021 kl. 18:36
Kalundborg - 26. september 2021 kl. 17:31
Af Ulrik Reimann

Der var knald på musikken, fuldt tryk på opvarmningen og store smil på deltagernes ansigter, da klokken nærmede sig 11.00 søndag, hvor halvmaraton- og 10,5 km-løberne strøg afsted. Det skete i Lerchenborg gods' park, og derefter var der starter for fem km- og 2,5 km-løberne.

Børneruten var holdt i gods- og parkområdet, og ruten var velafmærket og helt trafiksikker, mens de øvrige løbere og motionister kom ud på en bemærkelsesværdig rute på asfalt, græs, grus, skovsti og sand med visuelle højdepunkter - hvis man ellers har tid til at nyde den slags - som Asnæs Forskov, Ny Vesthavn og en meget, meget stor solcellepark, der tilhører dagens vært, Christian Lerche-Lerchenborg.

Han gik rundt og videofilmede arrangementet og undrede sig lidt over, hvorfor løbet har skiftet navn fra »Symbiose Løbet« til »Lerchenborg Løbet«.

- Det var af trafikmæssige årsager, at jeg blev spurgt, om jeg ville lægge arealer til løbet. Det ville jeg gerne, og jeg har ikke noget imod det nye navn, men jeg kunne bedre lide det gamle, fordi det fortalte, hvad der også foregår her på Asnæs i relation til den industrielle symbiose, sagde greven.

Han glædede sig i øvrigt over god stemning og det optimale vejr for et bredt motionsarrangement, som havde KIF, Kalundborg Idræts Forening, som en erfaren arrangør. Tingene foregik til tiden, og alting fungerede fra start til det allersidste punkt på programmet: Medaljer og frugt og drikkelse.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk