27. marts 2019
Siden årets første måneder har de 65 deltagere knoklet for at blive klar til fredagens cykelløb. Det er blandt andet foregået i Gørlev Motionscenter. Privatfoto
Siden årets første måneder har de 65 deltagere knoklet for at blive klar til fredagens cykelløb. Det er blandt andet foregået i Gørlev Motionscenter. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det Rigtige Sjælland Rundt vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det Rigtige Sjælland Rundt vender tilbage
Kalundborg - 14. juni 2018 kl. 20:46
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter at have holdt ufrivillig pause i tre år, vender cykelløbet »Det Rigtige Sjælland Rundt« fredag tilbage.

Det er cykelentusiasten Peter Henriksen, der blandt andet er formand for Vestsjællands Cykelmotion, som er bagmanden bag løbet.

- Jeg arrangerede første gang Det Rigtige Sjælland Rundt i 2013 og 2014. Begge år var løbet en stor succes. I 2015 blev jeg imidlertid ramt af sugdom, og blev tvunget til at sætte løbet i bero, men nu vender vi stærkt tilbage, siger Peter Henriksen.

Og meget tyder på, at de lokale cykelryttere har savnet løbet.

Billetterne til årets udgave af Det Rigtige Sjælland Rundt blev således revet væk, og 65 cykelryttere er tilmeldt løbet.

- Vi er rigtig glade for ata være i gang igen, og for at opleve den store opbakning, som der fortsat er til løbet, siger Peter Henriksen.

Det Rigtige Sjælland Rundt er et socialt løb, hvor det ikke handler om hvem der kommer først, men derimod om at alle deltagere får en god oplevelse.

Ruten er på 475 kilometer, som bliver kørt over to dage, så det kræver dog at cykelrytterne er i god form. Derfor er der i løbet af årets første måneder blevet gennemført fælles træning i Gørlev Motionscenter.

Deltagerne bliver registreret fra klokken 06.00 fredag morgen. Derefter er der afgang fra Gørlev Hallen klokken 07.00, hvorfra rytterne kører mod Kirke Helsinge.

- Målet er at vi skal køre 285 kilometer den første dag, så overnatter vi i Helsingør. Hefra kører vi lørdag videre til Hundested, hvorfra vi tager færgen over til Rørvig. Så kører vi hjem igen gennem Odsherred og slutter igen i Gørlev, fortæller Peter Henriksen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk