18. januar 2019
René Jakobsen optræder med Bamse-sange i Kirke Helsinge Forsamlingshus. PR-foto
René Jakobsen optræder med Bamse-sange i Kirke Helsinge Forsamlingshus. PR-foto
Foto: Kajsfoto.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den skrigende skinke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den skrigende skinke
Kalundborg - 23. januar 2018 kl. 09:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 16. februar inviterer projekt Liv I Forsamlingshusene og Kirke Helsinge Forsamlingshus til hygge og spisning og masser af musikalske genhør med Bamse-hits.

Aftenen indledes med fællesspisning kl. 18, hvor der serveres en Allemands Gryde med grisemørbrad, pølser, bacon og hertil kartoffelmos og årstidernes garniture. Kl. 19 går René »Den Skrigende Skinke« Jakobsen på scenen.

I 2018 kunne Bamses Venner have fejret 45 års jubilæum, da bandet blev dannet i 1973. Fem år senere fødtes en dreng i Jylland, for hvem Bamse fik en stor betydning. Drengen

hedder René Jakobsen, og da han som teenager begyndte at spille musik, var Bamse en af grundpillerne i repertoiret.

René Jakobsen fik stor succes som musiker, og rejste i mange år med store bands i Danmark og udland. Endvidere har Rene Jakobsen været backing for mange kendte danske solister bl.a. Jacob Haugaard, Amin Jensen m.fl., og fik med tiden tilnavnet »Den Skrigende Skinke«.

Ofte er René Jakobsens stemme blevet sammenlignet med Flemming »Bamse« Jørgensens og mange opfordringer går på de kendte melodier, når René Jakobsen er på scenen. Han har sin faste guitarist og saxofonist Kenny med som support.

Der er allerede godt gang i billetsalget, så man skal skynde sig at tilmelde sig, hvis man ikke vil gå glip af et genhør af alle de kendte Bamse-sange.

Billetter til 220 kr. for spisning og musik bestilles hos formanden for bestyrelsen i Kirke Helsinge Forsamlingshus Heino Andersen.

Under showet vil baren være åben med salg af øl, vin, vand og diverse andre drikkevarer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk