17. januar 2019
Den fjernvarmehovedledning, som planlægges renoveret fra august, er markeret med rødt på kortet - øvrige fjernvarmeledninger er angivet med pink.
gallery icon

Se billedserie

Den fjernvarmehovedledning, som planlægges renoveret fra august, er markeret med rødt på kortet - øvrige fjernvarmeledninger er angivet med pink.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dele af Høng graves op i mindst to måneder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dele af Høng graves op i mindst to måneder
Kalundborg - 23. juli 2018 kl. 15:59
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Droneundersøgelser i vinter af Høng Varmeværks ledningsnet afslørede, at værkets hovedledning fra Centervej til »pigekvarteret« er i meget dårlig stand. Renovering af strengen kommer til at koste op mod tre millioner kroner og begynder i august.

- Arbejdet omfatter også udskiftning af stikledninger til enkelte varmeforbrugere, som er koblet direkte på hovedledningen på Sofievej. Disse forbrugere vil blive kontaktet af varmeværket vedrørende udskiftningen, fortæller driftschef Henrik Rohde, Høng Varmeværk

.
Renoveringsarbejderne forventes påbegyndt i starten eller midten af august, og afsluttes med udgangen af oktober. Det er ikke nogen billig omgang, kan man roligt sige. Vi taler om en samlet omkostning på mellem 2,5 og 3,0 millioner kroner. Da den berørte hovedledning forsyner hele den sydlige del af Høng med fjernvarme, kan det ikke undgås, at arbejdet vil medføre en række driftsforstyrrelser og afbrydelser af fjernvarmeforsyningen i perioden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk