23. juli 2019
Placeringen af Ny Vesthavn bliver på den sydlige side af Kalundborg Fjord, vest for Asnæsværket, hvor det nye havneareal omfatter 330.000 kvadratmeter. 	Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Placeringen af Ny Vesthavn bliver på den sydlige side af Kalundborg Fjord, vest for Asnæsværket, hvor det nye havneareal omfatter 330.000 kvadratmeter. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De skal bygge Ny Vesthavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De skal bygge Ny Vesthavn
Kalundborg - 10. oktober 2017 kl. 15:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg: Arbejdet med Ny Vesthavn kan nu for alvor gå i gang, når Kalundborg Havn onsdag formiddag skriver kontrakt med de to entreprenørselskaber, som skal stå for anlægsarbejdet.

Klokken 10.30 i morgen mødes havnedirektør Bent Rasmussen og bestyrelsesformand Jakob Beck Jensen (V) fra Kalundborg Havn med de to entreprenørselskaber, der skal give liv til Ny Vesthavn. Valget er faldet på NCC Industry A/S (Hercules Fundering) og Wasa Dredging Ltd., der på onsdag sætter de sidste underskrifter i kontrakten, inden anlægsarbejdet med Ny Vesthavn kan gå i gang.

Kalundborg Havn har valgt at opdele anlægsarbejdet i to entrepriser. Wasa Dredging Ltd skal stå for uddybningsarbejdet til søs, som starter til næste forår, mens NCC Industry A/S (Hercules Fundering) allerede her i efteråret tager hul på arbejdet på landsiden.

Ny Vesthavns samlede areal lyder i første omgang på 330.000 kvadratmeter og kommer blandt andet til at tælle en 500 meter lang kaj ud til havnens 15 meter dybe vand.

Havneudvidelsen forventes færdig og klar til brug i februar 2019.

ur

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk