20. november 2017
Kristine Ruus, Høng Løbeklubs formand, viste den allerførste trøje, klubben fik lavet, i sin fødselsdagstale. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Kristine Ruus, Høng Løbeklubs formand, viste den allerførste trøje, klubben fik lavet, i sin fødselsdagstale. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De løber med et smil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De løber med et smil
Kalundborg - 05. marts 2017 kl. 11:17
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der findes gode ideer og der findes dårlige ideer. En gang for 10 år siden, var der nogen, der fik en rigtig god ide: Høng skulle have en løbeklub.

Sådan indledte formand Kristine Ruus sin fødselsdagstale til Høng Løbeklub, som lørdag markerede sine første 10 leveår. En tale, der var lige så positiv som den klub, hun repræsenterer - og som Kristine har været formand for nu i to omgange. Hun blev formand første gang i 2011, da løbeklubben blev en selvstændig afdeling under Høng Gymnastikforening, og fik dengang at vide, at klubbens 80 medlemmer nok var toppen, for »alt det løberi var bare en dille, der ville gå i sig selv igen«.

I dag tæller »den bedste løbeklub«, som den kærligt tituleres i daglig tale, 192 medlemmer fordelt på seks hold, inklusive gå-holdet. Der er også et maraton-hold, men om en uge begynder et nyt hold, årets nyløbere, der er klubbens vigtigste team, for det er jo derfra, de nye kræfter og næste generation skal hentes.

Vi har noget helt specielt i Høng Løbeklub, og vi skal passe godt på det. sagde Kristine Ruus og fortsatte:

Meget bunder i, at vi er tro mod vores motto, at løbe for vores velfærd, en sund livsstil, og frem for alt for at være sociale. At vi også deler HGs motto, at være en klub med plads til alle, betyder, at vi har højt til loiftet. Her er det tilladt at juble, også over egne præstationer, uden at skrabe knoerne på janteloven, men vi er også gode til at klappe hinanden på skulderen og huske roserne, sagde Kristine:

Jeg hører aldrig brok, der er stort set kun smilende ansigter i Høng Løbeklub.

Niels Erik Danielsen havde skrevet en ny sang til klubben, Søren Kærgaard blev årets klubmester, Michelle Hansen årets løber, og Jane Jensen årets træner.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk