26. juni 2019
JaJa består af Jonathan Ash og Jesper Agerschou. Deres musik indeholder elementer af  af jazz, rock og funk. Eller en blanding de selv kalder Rhythm ?n? Soul. Pressefoto
JaJa består af Jonathan Ash og Jesper Agerschou. Deres musik indeholder elementer af af jazz, rock og funk. Eller en blanding de selv kalder Rhythm ?n? Soul. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk-engelsk duo giver koncert på Værftet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk-engelsk duo giver koncert på Værftet
Kalundborg - 12. februar 2019 kl. 15:11
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag kan man komme gratis til koncert i Havnsø. Duoen JaJa består af Jesper Agerschou og Jonathan Ash, og inden makkerparret tager hul på forårets koncertprogram, så holder de generalprøve på Værftet i Havnsø.

- Det har gjort at vi har fået dem til en billig penge, så vi kan holde koncerten gratis, fortæller Michael Reinhardt fra foreningen Havnsø Museumsværft.

Jonathan Ash kommer fra England, hvor han har turneret med blandt andet 10CC, The Crystals, og Johnny and The Hurricanes. Han kom til Danmark i 1981. Her har han blandt andet spillet med i Vivienne Mckee`s Crazy Christmas Cabaret i 9 år, sideløbende med turneer her i Danmark og i udlandet med rockteatershowet »Rock Clock«.

Jesper Agerschou er ganske dansk. Han er klassisk uddannet fløjtenist og spiller desuden saxofon og guitar. Han har spillet siden 70'erne med Skunk Funk, Kim Larsen, Jomfru Ane Band og mange flere. I fem år har han turneret landet og udlandet tyndt med Frede »Fup« Norbrink i duoen »To«, som udgav CD'en: »Lad Os Flyve Til En Stjerne«.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk