13. december 2018
Den nye Golf Sportsvan er et pladsvidunder, der tilbyder meget plads til hele familien og en masse bagage. Derudover kan man med den forhøjede siddeposition få et bedre overblik under kørslen og kan stige mere komfortabelt ind og ud. Foto: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Den nye Golf Sportsvan er et pladsvidunder, der tilbyder meget plads til hele familien og en masse bagage. Derudover kan man med den forhøjede siddeposition få et bedre overblik under kørslen og kan stige mere komfortabelt ind og ud. Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarkspremiere på ny Golf Sportsvan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarkspremiere på ny Golf Sportsvan
Kalundborg - 12. marts 2018 kl. 18:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye Golf Sportsvan har fået et skarpere design, innovative 1,5 TSI EVO benzinmotorer og nye hightech infotainmentsystemer. Man kan opleve det hele på tætteste hold, når Volkswagen Kalundborg den 18. marts slår dørene op til Åbent Hus.

- Det er de innovative tekniske nyheder, der definerer den nye opdaterede Golf Sportsvan. Det gælder detaljer som de nye infotainmentsystemer, hvor alle versioner af Golf Sportsvan er standardudstyret med Composition Media med 8" touchskærm i glas. Som ekstraudstyr kan Golf Sportsvan for 16.698 kr. udstyres med en DK Navigationspakke Pro, der indeholder Discover Pro infotainmentanlæg med DAB+, bevægelsesstyret betjening og 9,2" touchskærm, oplyser salgschef Brian Petersen, Volkswagen Kalundborg.

Golf Sportsvan kommer med seks motorer, henholdsvis fire TSI-benzinmotorer (85 hk, 110 hk, 130 hk og 150 hk) og to TDI-dieselmotorer (115 og 150 hk).

- Et kompakt lithium-ion-batteri leverer strøm til bilens elektriske funktioner, når motoren er koblet ud og slukket, og når du igen træder på speederen, springer motoren automatisk i gang. Dette er blot nogle af mange tekniske nyheder, der gør en Golf Sportsvan 1,5 TSI med 130 hk i stand til at køre op til 19,6 km/l, forklarer Brian Petersen.

Rummeligt og fleksibelt interiør

Opdateringer af design, motorer og assistent- og infotainmentsystemer løfter køreglæde, sikkerhed og komfort til et nyt niveau i Golf Sportsvan, der stadigvæk imponerer med sit rummelige og fleksible interiør. Man sidder 84 mm højere end i en Golf hatchback og har derfor et godt udsyn, og bagsædet kan forskydes i længderetning med op til 180 mm, så bagsædepassagerne kan nyde ekstraordinær god benplads, eller man kan skubbe bagsædet frem og udvide bagagerummet fra 500 til 590 liter.

Den nye Golf Sportsvan kan ses til Åbent Hus hos Volkswagen Kalundborg 18. marts fra kl. 11-16.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk