19. september 2019
300 elever fra hele landet mødtes i denne uge i Kalundborg Hallerne til danmarksmesterskaberne i skolevolley. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

300 elever fra hele landet mødtes i denne uge i Kalundborg Hallerne til danmarksmesterskaberne i skolevolley. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks bedste volleyklasser mødtes i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks bedste volleyklasser mødtes i Kalundborg
Kalundborg - 20. marts 2019 kl. 13:53
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er blevet svedt, jublet, grædt og fremfor alt smashet i Kalundborg Hallerne i denne uge.

300 9. klasses elever fra hele Danmark har været samlet i Kalundborg Hallerne til danmarksmesterskaberne i skolevolleyball.

- Eleverne får i en kampsituation som ved et DM oplevelsen af at skulle yde deres bedste og mestre noget. Det, at deltage på et hold, kræver evnen til at kunne indgå i og have medansvar for et fællesskab, hvor hver eneste spiller har en vigtig rolle. Derudover er et DM en oplevelse for livet fyldt med glæde og begejstring, som giver et ordentligt boost for klassens trivsel, fortæller stævnekoordinator fra Dansk Skoleidræt, Christian Pedersen.

Kalundborg er repræsenteret i turneringen med to hold fra Rynkevangskolen, og det er ikke nogen lille bedrift at kvalificere sig, siger Christian Pedersen.

- 5.000 elever fra hele landet deltager i de indledende runder i turneringen. Det er kun de bedste hold, som er med her i dag, siger han.

De 300 elever er indkvarteret på Rynkevangskolen.

- De har indrettet skolen som et lille hotel med reception og det hele. De har gjort meget ud af at vi skal føle os velkomne, vi kan for eksempel låne remedier til bordtennis og bordfodbold, og det sociale element fylder i det hele taget meget under danmarksmesterskabet, siger Christian Pedersen.

Turneringen startede tirsdag aften. Finalen spilles torsdag eftermiddag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk