25. september 2018
13 rickshaw cykler med godt 40 passagerer kørte onsdag tur på Røsnæs. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

13 rickshaw cykler med godt 40 passagerer kørte onsdag tur på Røsnæs. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykler uden grænser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykler uden grænser
Kalundborg - 22. juni 2017 kl. 07:48
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den danske ide med rickshaw-cykler til ældre er populær over hele verden. Onsdag var gæster fra ti lande på tur på Røsnæs.

I øjeblikket er Cykling uden Alder i Danmark vært for en international konference i København, hvor ildsjæle fra hele verden besøger Danmark, for at lade sig inspirere af den lokale succes med rickshaw-cykler til ældre mennesker. Onsdag var deltagerne på tur på Røsnæs, hvor de sammen med nogle af de lokale passagerer, piloter og tovholder tog på cykeltur på Røsnæs.

- Der er mange verden over, som er inspireret af den danske ide. Vi har deltagere på konferencen fra USA, Norge, Tyskland, Frankrig, Australien, Irland og Singapore. Men der er meget stor forskel fra land til land både på cykelkulturen og på den lokale opbakning, så det er meget forskelligt, hvor langt man er i de enkelte lande, fortæller Dorthe Pedersen, der var en af initiativtagerne til det danske Cykling uden Alder initiativ.

- Vi valgte at tage til Kalundborg i dag fordi vi i Kalundborg har en meget velfungerende afdeling af Cykler uden Alder. Og så er naturen her jo fantastisk, siger Dorthe Pedersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk