7. august 2020
Odsherred Teater genoptager turnéen til Kalundborgs forsamlingshus med "Når Alt Kommer Til Alt". Henrik Ipsen filosoferer over meningen med livet og spiller mundharpe - Niels Bugge akkompagnerer på guitar. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Odsherred Teater genoptager turnéen til Kalundborgs forsamlingshus med "Når Alt Kommer Til Alt". Henrik Ipsen filosoferer over meningen med livet og spiller mundharpe - Niels Bugge akkompagnerer på guitar. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-aflyst forestilling er nu klar til turné til forsamlingshuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-aflyst forestilling er nu klar til turné til forsamlingshuse
Kalundborg - 30. juli 2020 kl. 05:54
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I marts havde Odsherred Teater netop indledt turnéen til forsamlingshuse i Kalundborg Kommune med den filosofiske musikforestilling »Når Alt Kommer Til Alt«, da coronaen ramte, og statsministeren lukkede landet ned.

Nu er skuespiller Henrik Ipsen og guitarist Niels Bugge klar til at genoptage turnéen.

I august og september vil der være mulighed for at se forestillingen i Jorløse Forsamlingshus den 13. august, i Ubby Forsamlingshus den 20. august, i Svallerup Forsamlingshus den 10. september, på Hallebyore Mødested den 15. september og i Gl. Svebølle Forsamlingshus den 16. september.

Henrik Ipsen er ene skuespiller på scenen med et stort tekst-materiale, som han kun lige havde fået godt ind under huden efter de første spillede forestillinger før corona-nedlukningen.

- Nu holder vi lige en prøve på teatret, og så kører det igen. Den har sat sig fast - den ligger i hovedet nu, siger Henrik Ipsen.

Han spiller en mand i sin bedste alder, midtvejs i livet. Sidder på en bænk, undres, tænker, filosoferer over det levede liv og det, der er tilbage. Livet som sådan.

- Han gør sig nogle tanker om de 50 år. Hvad han har nået i livet. Om tvivlen, om de oplevelser, der har bundfældet sig langt tilbage i livet, og som stadig fylder op, kærligheden, venskaber, mennesker man har mødt, fortæller Henrik Ipsen.

De store spørgsmål er i spil - meningen med livet, kærligheden, et lille menneske i et uendeligt stort univers, menneskeartens korte tid, sammenlignet med Jordens uendelige alder.

En blanding af montage, tea­terkoncert, stand-up, foredrag og monolog.

Replikkerne kædes sammen med håndplukkede sange af Steffen Brandt, C.V. Jørgensen og Kasper Winding, Leo­nard Cohen, Peter Sommer og Anne Linnet.

Simon Vagn Jensen har instrueret, og Helle Christence Ankerstjerne og spillerne har skrevet tekstmaterialet.

Turnéen er arrangeret i samarbejde med Liv i Forsamlingshusene.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk