19. august 2019
Asger Øgelund med fisketapas - populært hos talrige kunder.Foto: Claus Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Asger Øgelund med fisketapas - populært hos talrige kunder.Foto: Claus Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cocktail- og tapasbar på havnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cocktail- og tapasbar på havnen
Kalundborg - 19. juli 2019 kl. 15:34
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Drinks, tapas, musik - og fisk.

Det er den cocktail, der nu både mixes og shakes af Asger Øgelund, fiskehandler i Kalundborg.

Han er indehaver af Asgers Fisk på havnen og satser nu stort: I uge 30 - byfestugen - åbner han en cocktail- og tapasbar på havnen.

Baren indrettes i bygningen over for fiskebutikken på Vestre Havnegade. Noget af et sats.

Der er plads til 24 i baren plus 12 i loungeområdet med sofagrupper. På balkonen uden for yderligere 24 pladser.

Håndværkerne har travlt, for baren skal være åben til byfesten. Og det bliver den.

- Vi åbner om fredagen med fuld musik, fortæller Asger Øgelund.

En velspillende jazztrio fra Vordingborg spiller uden for mellem fiskebutikkens fiskecafé og den ny bar. De første toner lyder klokken 18.

Der holdes åbent i baren i hverdagene fra klokken 12 til 23 - fredag og lørdag helt til klokken 02.00.

Fiskecaféen ved fiskebutikken har åbent til klokken 21. Den er særdeles velbesøgt.

- Jeg håber med baren at ramme det modne, kvalitetsbevidste publikum, der sætter pris på en rigtig god cocktail og lækre tapas og gerne vil nyde udsigten over havnen. Mennesker, som gerne vil sidde tæt på vandet, lytte til god loungemusik og have det rart og afslappet, siger Asger Øgelund.

Cocktailkortet er skrevet af Zachary Stewart, canadiskfødt verdensmester i cocktails. Asger Øgelund har arbejdet sammen med ham i Australien.

På kortet er syv forskellige cocktails, en række drinks, gode vine, specialøl og fadøl.

Tapasbaren byder på retter fortrinsvis leveret af Slagter Jacob, og vinene er udvalgt i samarbejde med Kalundborg Vinhus.

Hvad en cocktail kommer til at koste? På åbningsaftenen 75 kroner. I det daglige mellem 89 og 99 kroner.

Asger Øgelund udvider sin stab fra de nuværende otte til 10.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk